Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Partiotaitojen kevätkisat

4.4.2011. Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Nyt on aika päättää, haluatko osallistua kavereittesi kanssa Jyväskylän PT-kisoihin!

"Kevätkisoissa kierretään rastirata, jonka varrella tehdään mitä erilaisempia ja mielenkiintoisempia tehtäviä. Partiotaitokisat testaavat mm. partiossa opittuja partiotaitoja ja -tietoja, joukkueen yhteistoimintaa ja yleensä kisaan on ujutettu myös yllättäviä ja hauskoja yllätystehtäviä! Lisäksi kisoihin valmistautuminen ja osallistuminen kuuluvat sekä seikkailijoiden että tarpojien ohjelmaan, joten kisoihin kannattaa lähteä senkin takia."

Kisa on Jyväskylässä 7.5. Nyt on aika kotona vanhempien päättää, saako partiolainen halutessaan tähän osallistua. Ilmoittautumisaikaa on enää hippunen jäljellä!

Samaan aikaan on sudenpennuille omat kisat, niinikään Jyväskylässä.

"Sudenpentukisoissa kierretään oman pentueen kanssa maastoon merkitty reitti, jonka varrella tehdään rasteilla monia erilaisia tehtäviä. Kisassa pääsee mm. käyttämään kädentaitojaan, testaamaan pentueen yhteistyötä, syömään omia eväitä, käyttämään aiemmin opittuja partiotaitoja ja näkemään paljon toisia sudenpentuja.

Sudenpentukisoissa kaikki pentueet kisaavat samassa sarjassa ja jokaisella pentueella on mukanaan aikuinen saattaja. Saattaja on pentueen mukana koko kisan ajan, muttei osallistu tehtävien tekemiseen."

Keskustelkaa kotona asiasta ja ottakaa yhteyttä, lapsi tarvitsee kisaan kirjallisen luvan eli ilman teitä vanhempia, emme voi asiassa toimia.