Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Kunnanhallitus laajakaistan kannalla

Kunnanhallitus käsitteli 21.11.2011 kokouksessaan laajakaistahanketta ja esittää valtuustolle, että Kyyjärvi lähtee hankkeeseen mukaan.


Sivistyslautakunnan päätöksiä 2.11.2011Latujen teon kilpailutus talvelle 2011-2012Kunnanhallituksesta 24.10.2011

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sivistyslautakunnan päätöksiä 2.11.2011

9.11.2011 Pirkko Kotanen/ sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta on kokouksessan käsitellyt seuraavia asioita.

Käsitteli talousarviota ja mm. tarkensi ruokahuollon kustannuksia koulu ja päivähoidon osalta.

Lastenhoitajan toimen täyttämistä 1.1.2012 lukien. Tällöin päivähoidon vakituinen henkilöstömäärä täyttää päivähoitolain asetukset. Lastenhoitajalle on pysyvä tarve. Vuonna 2011 paikka on  ollut täytettynä määräaikaisena.

Palkataan määräaikainen kirjastonjohtaja 0,65 htv vuodelle 2012.

Sivistyslautakunta myönsi eron perhepäivähoitajalle 1.1.2012 lukien eläkkeelle siirtymisen vuoksi.

Sivistyslautakunta siirtää perusopetuksen rehtorille päätösvallan oppilaan ottamisesta erityisen tuen piiriin tai oppilaan siirtämisestä pois eirtyisen tuen piiristä 14.11.2011 lukien. Päätöksistä tulee pitää kirjaa.

Sivistyslautakunta päättää irtisanoa Saarijärven kaupungin kanssa tehdyn kirjastopalveluiden ostosopimuksen 1.1.2012 lukien.

Sivistyslautakunta nimeää nuorten ohjaus- ja palveluverkostoon toimikaudeksi 2011-2012 sivistystoimenjohtajan ja perusopetuksen rehtorin Maija-Liisa Immosen, opinto-ohjaajan Tuula Härkösen, koulukuraattorin Henna Alasen, Kyyjärven 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan Katariina Hännisen ja etsivä nuorisotyöntekijän Tamara Lingrenin. Pyytää Saarikkaa, Karstulan työ- ja elinkeinotoimistoa sekä Saarijärven poliisia nimeämään edustajansa ryhmään.

Sivistyslautakunta ei myöntänyt Lottadokumentin ennakkovalmisteluja varten apurahaa Raimo Salolle.

Kyyjärven kunnan ja Kyyjärven Kyky ry:n hoitosopimuksen tarkentaminen ja vastuuhenkilöt. Vastuuhenkilönä sivistyslautakunnan jäsenet Jari Kantonen ja Jari-Pekkka Uusisalo sekä sivistystoimenjohtaja Maija-Liisa Immonen. Yhdessä urheiluseuran edustajien kanssa määritellään jään hoidon aloittamis- ja lopettamisankohdat, jääkiekkokaukalon käyttöajat- ja -vuorot sekä hoidon tason.