Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Hannaleena Pölkki siunataan sunnuntaina kirkossa työhön Nepaliin!

Sunnuntaina vietetään Kyyjärven kirkossa juhlaa, kun saamme siunata Kyyjärveltä kotoisin olevan Hannaleena Pölkin kehitysyhteistyöhön Nepaliin. Hannaleena lähtee sinne Suomen Lahetysseuran lähettämänä helmikuussa. Hannaleenasta tulee seurakuntamme uusi nimikkolähetti.


Talviseurat kirkossaKuorot aloittavatHyvää Uutta Vuotta 2012

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hannaleena siunattiin tehtävään Nepalissa

29.1.2012 Olavi Vallivaara

Hannaleena Pölkki siunattiin tehtvään Nepalissa Kyyjärven seurakunnan messussa 29.1.2012.

Hannaleena Pölkki lähtee helmikuussa Nepaliin kehitysyhteistyötehtäviin Suomen Lähetysseuran kautta. Kyyjärven seurakunta haluaa tukea Hannaleenaa hänen tehtävässään. Hannaleena on syntyisin Kyyjärven Pölkistä, Suomelan tyttö, Anneli ja Sakari Pölkin tytär. Siunauksen toimittivat khra Olavi Vallivaara, lähetyssihteeri diakonissa Riitta Kytölä ja Lähetystyön johtokunnan puheenjohtaja Helena Ulvo. Pentti Pekkarinen lauloi kanttori Minna Erkkilän säestyksellä ja lopuksi yhteisesti.

 Messun jälkeen Hannaleena kertoi tulevasta tehtävästään Nepalissa. Hän tulee asumaan Nepalin pääkaupungissa Katmandussa. Työ painottuu dalitien eli kastittomien, vammaisten ja naisten parissa. Ensisijalla on ruokahuollon parantaminen, puhtaus ja terveysolojen kohentaminen. Nepalissa on hindulaisuus ja buddhalaisuus sallittuja uskontoja, mutta uudessa perustuslaissa tultaneen hyväksymään uskonnonvapaus. Hannaleena lähtee erilaisiin oloihin, johon tarvitaan rakkautta, rohkeutta ja ennen kaikkea Taivaan Isän johdatusta. Siunaavin ajatuksin lähetimme Hannaleenan Kyyjärven seurakunnasta työkaudelle Nepaliin ja muistamme esirukouksin.  Lähetyssihteeri Riitta Kytölä oli pakannut seurakunnan puolesta tärkeimmät matkavarustukset ja luovutti matkalaukun Hannaleenalle. Lähetystyön johtokunnan tarjoamat kirkkokahvit juotiin päätteeksi. Pakkasesta huolimatta Hannaleenaa oli tullut siunaamaan paljon seurakuntalaisia; omaa kotiväkeä, sukulaisia ja tuttavia. Uuteen tehtävään on mukava lähteä, kun monet ovat "hengessä mukana."