Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Mukavia ja mahdottomiakin pulmia!

6.6.2012 Johanna Hottola

Suomessa ainutlaatuinen Pulmapäivät-kesätapahtuma lähestyy. Pulmakasta menoa on luvassa Karstulan Wanhoissa Wehkeissä 16.-17.6.2012 eli juhannusta edeltävänä viikonloppuna. Myös Pulmapelikilpailuun voi lähettää vielä ehdoksia 11.6. saakka - kyyjärveläinen osallistuja vielä puuttuu! Myös Kyyjärven kirjastoon on nyt hankittu pulmapelejä!

PULMAPÄIVÄT pulmapäivien juliste

Pulmapäivät on Pulma-hankkeen järjestämä 2-päiväinen kesätapahtuma, jollaista ei muualla Suomessa ole. Mukana on mm. Rubikin valtakunnalliset kisat, pulmallista lähitaikuutta ja sana-arvoituksia, mikätinten ihmettelyä, tantrix-pelin haasteita, pulmapeleillä pelailua, Matti Linkolan 5000 pulmapelin kokoelmasta koottu reilun 150 pulmapelin näyttely, pulmapelimyyjiä, mm. Pulmapuoti, jota pitää Tomas Lindén, se ensimmäinen Strömsön puuseppä sekä suomalaisten pulmapeliaktiivien pitämä Tohtori Pulman vastaanotto, jonne voi tuoda pulman kuin pulman ratkaistavaksi! Tarjolla on eritasoisia kilpailuja sekä luonnollisesti puffetti. Sunnuntaina julkistetaan kansallisen pulmapelikilpailun voittaja. Päiville on vapaa pääsy - tervetuloa!

PULMAPELIKILPAILU

Myös pulmapelikilpailuun voi vielä osallistua - aikaa on maanantaihin 11.6. saakka - vielä pääsisi joku kyyjärveläinenkin mukaan!

KYYJÄRVEN KIRJASTON PULMAT

Kyyjärven kirjastoon on nyt hankittu pulmapelejä. Lainattavia pelejä kirjastolla ovat metallipulmat Prison Block, Chain, Donuts, Key, Spiral ja puiset Mäntä, Risti ja Kaksi palloa. Pulmien laina-aika on kaksi viikkoa. Myös uusi pulmallinen lainattava kirja New Wooden Puzzle Desings löytyy Kyyjärven kirjastolta niille, jotka haluavat valmistaa itse pulmapelin tai vain sitten selailla. Kirjastossa on myös pulmapelit Logiikkalinna ja Suklaapeli, joita ei lainata kotiin, mutta joita voi pelata kirjastolla.

Hauskaa ja hyödyllistä aikaa pulmapelien parissa!

Lisätietoja ja tarkemmat tiedot Pulmapäivistä löytyvät myös hankkeen sivuilta:

Pulma-hanke Facebookissa -kaikille avoin

Pulma-hankkeen kotisivut