Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Villiviini 10 vuotta

9.6.1995 avattu ravintola Villiviini vietti 10-vuotissynttäreistään viime perjantaina 10.6.2005. Juhlat olivat vapaamuotoiset ja kaikki olivat niihin tervetulleita.


Betonijätteen murskaustaFerrarilla verkkoon200 000 osaaCafe & Restaurant aloitti PaletissaKyyjärven Yrittäjät ry InternetissäKorjaamo Uusisalo J.A avasi Internet-sivustonBetset Oy:n Internet sivut uusittu

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ferrarilla verkkoon

9.6.2005 Nopola News työryhmä

Sisustus ILO:n Margit Löytönen hankki upouuden kannettavan tietokoneen, joka kytkettiin verkkoon saman tien.

Sisustus ILO:n valikoimaan ja toimenkuvaan kuuluvat lahjatavaroiden ja sisustustuotteiden myynti, kukkakauppa ja sisustussuunnittelu. Liike toimii Kauppakeskus Paletissa.
Margit on mukana Tietotekniikka yrittäjille -projektissa ja niinpä tietokoneen hankinta tuli ajankohtaiseksi myös työpaikalle. Upouusi Acer Ferrari kytkettiin Paletin nopeaan valokuituverkkoon ja komeasti se murahtikin käynnistyessään. Paletin yrittäjillähän on mahdollisuus kytkeytyä seutuverkkoon niiin halutessaan.

Nyt Margitilla on mahdollisuus tehdä sisustussuunnitelua myös liikkeessään, vaikka asiakasvirta näytti olevan sitä luokkaa ettei siinä taida monta viivaa ehtiä vetämään. Työtä voi kuitenkin jatkaa illalla kotona.