Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Tunnelmallinen musiikkihartaus kappelissa

Syysillan musiikkihartaus Kyyjärven siunauskappelissa torstaina 22.9. houkutteli paikalle 60-70 kuulijaa.
Musiikkipainotteisen iltahartauden toteuttivat Salme Tanskanen, Jari Kuusi ja Olavi Vallivaara. Suntion tehtäviä hoiti Alpo Noponen rakentamalla mm. upean "valokäytävän" hautausmaan pääväylän varteen.


Syksy on tullutTyhjyyttä hymyjen takanaSeurakunnan tulevaisuus puhuttaaVapaaseurakunnan tulevia tapahtumiaEkaluokkalaiset siunattiin koulutielleSyystoiminta käynnistyy seurakunnassaPerheiden päivä KyyjärvelläLähetystyötä ja kansainvälisyyttäYö ja nuoret

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yö ja nuoret

Mirjam Huotari

Se on kumma juttu se, mutta maanosalla, maalla, paikkakunnalla tai millään muullakaan ei tunnu olevan merkitystä, kun puhutaan nuorista ja yöstä. Valvomisessa on jotain puoleensavetävää. Ehkä pimeällä voi vapaammin olla oma itsensä, kun hämärässä kaikki ei näy. Mene ja tiedä.

Oli miten oli, syksyn ja talven mittaan yöelämä ulkona voi muodostua aika vilpoiseksi. Siinä voi tulla mieleen, että ainakin välillä voisi olla kiva pujahtaa lämpimiin sisätiloihin. Ja kumma juttu on sekin, että ajatukset alkavat aina myöhemmälle mennessä rullata entistä enemmän. Sitä ei tiedä sanoa, kuinka järkeviä tai järjettömiä ajatuksia sieltä ilmoille pulpahtelee, mutta toisinaan niitä voisi olla kiva jutustella jolle kulle läheiselle tai vähän vieraammalle.

Syyskuun ensimmäisenä perjantain ja lauantain välisenä yönä helluntaiseurakunta mahdollistaa nuo lämpimät hetket ja jutustelutuokiot Rientolassa kello 21 eteenpäin aina yhden ja kahden välille aamuyöstä. Mahdollista on tietysti vain olla ja nauttia lämmöstä ja lämpimästä juomasta ja pienestä naposteltavasta, mutta mahdollista on myös jutustella tai keksiä yhdessä jotain pientä pelin poikasta tai seuraleikkiä. Niinpä kaikki halukkaat ovat tervetulleita käväisemään tai oleskelemaan vaikka pidempäänkin, eikä ikärajaa ole.