Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppanit

Kuukausiliitteestä, päivää ja yötä

21.09.2005 Aaro Toppinen

Otsikosta päätellen voisi kuvitella, että yllekirjoittanut on lopullisesti seonnut. Ei sentään.

Otsikko liittyy nimittäin aiempaan uutiseen, jossa kerrottiin Kyky-Betsetin pelistä, Journalismin päivien ajaksi perustetusta ryhmäblogista ja Helsingin Sanomien kuukausiliitteen toimittajasta Anssi Miettisestä, joka perusti blogin tehdäkseen jutun blogeista ja bloggaajista. Molempia kannattaa lukijoiden seurata, tässä linkit; blogit.helsinginsanomat.fi/anssi ja Journalismin päivien ryhmäblogi. Ryhmäblogissa oleva Santtu von Bruunin lausuma kommentti on myös mielenkiintoinen; mikäli nyt blogeihin on uskomista :-).

Kanslaisen toimittajakurssista sovittiin alustavasti seuraavaa. Kuten tapahtumakalenterista näkyy iltaisin on niin paljon toimintaa, kursseja, piirejä ja tapahtumia, ettei kurssien pito onnistu kahtena päivänä viikkolla. Niinpä ideoitiin, että kurssit järjestettäisiin kolmena lauantaina loka-marraskuun aikana. Päivän kesto olisi esimerkiksi 6 oppituntia, jossa alustukset pitäisi joku toimittaja ja sitten harjoiteltaisiin opittuja asioita käytännössä. Niin radio- kuin tekstipuolellakin.

Ja jos nämä kaksi asiaa fiksusti liittäisi yhteen, niin sopiva toimittajakurssin alustuksen vetäjä olisi esimerkiksi Anssi Miettinen Helsingin Sanomista, jos tännepäin on tosiaan tulossa. Yleisömenestys ainakin olisi taattu. Mikäli tuolle lauantai-illalle sattuisi vielä Kyvyn kotipeli, niin näkisipä tuon nettiradiotoiminnankin käytännön tasolla.

Selvitymisohjeista Kyyjärvellä voisi kysellä Imagen toimittajilta, jotka täällä muutama vuosi sitten vierailivat. Majapaikkakin olisi sama.

Laitetaanpas asia hautumaan.