Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Kulttuurien vilinää

Viime sunnuntaina (23.7.) vietettiin helluntaiseurakunnassa iltaa lähetystyön merkeissä. Seurakunnan omat lähetit Thaimaasta olivat vierailulla. Kyyjärvi on osakannatuksella mukana Aila ja Seppo Tourusen työssä Thaimaan kentällä. Aila ja Seppo totesivat nauttineensa Suomen viileydestä, ja kokousväki nauroi, sillä meillähän on ollut oikea hellekesä.


Teija Arkkukangas valittiin lastenohjaajaksiUlkona kuin lumiukkoJa taas se alkaa...

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Teija Arkkukangas valittiin lastenohjaajaksi

Olavi Vallivaara 13.7.2006

Lastenohjaaja Teija Arkkukangas valittiin Kyyjärven seurakunnan uudeksi lastenohjaajaksi.

Kyyjärven seurakunnan lastenohjaajan työsuhdetta haki 14 henkilöä. Kuusi hakijaa oli kutsuttu haastatteluun. Kyyjärven seurakunnan kirkkoneuvosto oli vaikean valinnan edessä, koska kaikki hakijat ja haastatteluun kutsutut tuntuivat tasavahvoilta. Kirkkoneuvosto äänesti hakijoista, tiukassa äänestyksessä lastenohjaajaksi valittiin perholainen Teija Arkkukankangas, joka sai 5 ääntä ja 4 ääntä sai varalle valittu Katariina Rauma. Teija Arkkukangas on 25 vuotias ja vuonna 2001 lastenojaajaksi valmistunut. Hän on työskennellyt  mm. Perhon seurakunnan ja kunnan palveluksessa. Lastenohjaajan työsuhde alkaa 7.8.2006 alkaen. Työ on yhteinen Kyyjärven kunnan kanssa. Kunta ostaa ostopalveluna seurakunnalta toimesta 50%. Lastenohjaaja hoitaa seurakunnassa päivä-ja perhekerhot ja kunnassa koulun iltapäivätoimintaa

Kirkkoneuvosto myönsi kanttori Jari Kuuselle osittaista virkavapautta ajalle 1.9.2006-31.5.2007 teologian opintoja varten. Hän on töissä seurakunnassa perjantaista-maanantaihin. Kirkonkirjojen perhelehtien digitoiminen hyväksyttiin tarjouksen perusteella. Kirkkoneuvosto suoritti kokouksen alussa hautausmaan katselmuksen.