Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikkoKuulumiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

MARKKINALAUANTAI 16.09.2006

25.8.2006 Pirkko Viertamo

Kyyjärveläiset yritykset, yhdistykset ja muutkin asiasta kiinnostuneet henkilöt kutsutaan mukaan luomaan uudenlaista tapahtumaa!

Mahdollisimman monipuolista osallistumista toivotaan. Voit tulla esim. myymään yrityksesi tuotteita, arpoja, esittelemään toimintaa, järjestämään leikkimielisiä kilpailuja jne.  Voit myydä myös syksyn satoa; perunoita, omenia, marjoja esim. Myös kirpparipöytiä voi laittaa. Kaikkien olisi tuotava omat myyntipöydät mukanaan. Mitään myyntipöytämaksuja ei kerätä, paikka on ilmainen.

Tapahtumapaikkana on kahvila-kirppis Löytöretken PIHA-ALUE ja tarvittaessa käytetään myös entisen säästöpankin piha-aluetta. Markkinat ovat klo 10-14. Tapahtumassa on säävaraus, sateen sattuessa markkinalauantai siirretään pidettäväksi la 23.9.

Kahvila-Kirppis Löytöretki on avoinna poikkeuksellisesti myös silloin, sieltä voi ostaa kahvia ja Pullatyttöjen tuoreita leivonnaisia.

Lisätietoja ja ilmoittautumisia hoitaa Jaana Honkanen, puh: 0440-438740.Tapahtumaa koskeva palaveri pidetään Löytöretkessä ti 5.9. klo 18 alkaen. Tapahtumasta kerrotaan myös 13.9. ilmestyvässä kuntatiedotteessa.

Tervetuloa innolla mukaan.