Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rennosti kotioloissa

Mirjam Huotari

Hengellisiä tilaisuuksia voi pitää monessa paikassa ja monella tapaa. Nyt sunnuntaina 24.9. helluntaiseurakunta meinaa ottaa kokoustunnelmaa rennosti kotioloissa Muhosella Kivikonkujalla. Jokainen läheltä ja kaukaa on tervetullut.

Sunnuntai-iltana voisi olla kiva tavata naapureita, ystäviä ja tuttavia, ehkäpä jopa miettiä hiukan hengellisiäkin asioita. Muhosilla voi kello 19:00 alkavassa kotikokouksessa onnistua tapaamaan tutumpia ja vieraampia sekä puhua vakavia ja kevyitä.

Ohjelmana on tarjolla Pirjo Kainun ja Kalevi Lahden kaksinlaulua sekä helluntaiseurakunnan kuoron laulua. Muiden uteliaisuudesta en tiedä, mutta itse ainakin tunnustan olevani kovin utelias kuulemaan erilaisten ihmisten kokemuksia uskosta, ja niitä kokemuksiakin on tarjolla useampi kappale. Itse (Mirjam Huotari, helluntaiseurakunnan pastori) koitan sitten loppuun tiivistää jotain asiallista sanottavaa Raamatun pohjalta.

Loppuhuipennuksena olisi sitten kirkkokahvit. Siinä vaiheessa viimeistään varmaan kaikkien kielen kannat laulavat, kun ei enää tarvitse miettiä, meneekö nuotilleen, joten ei kuin vain mukaan kirjavaan joukkoon!!