Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Kyyjärven terveysasema tiedottaa

Muutoksia joulunajan toimintaan Kyyjärven terveysasemalla.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Betsetin joulutervehdys Kivirantaan

19.12.2006 Tuula Härkönen, sos.-terv.ltk.pj.

Vanhainkoti Kiviranta sai iloisen yllätyksen: 4000 euron joululahjan Betsetiltä.

Tänään 19.12. aamunhämärässä olimme vastaanottamassa Betset Oy:n lahjoittamaa joulutervehdystä. Kunnanjohtaja Mikael Palola toivotti vieraat tervetulleiksi. Kivirannan henkilökunnan edustajina paikalla oli Mirja Kainu, Paula Flink ja Paula Kantanen sekä sosiaalijohtaja Heli Vertanen ja sos.-terv.lautakunnan puheenjohtaja. 

Hannu ja Elisa Löytönen kertoivat, että miettiessään joulutervehdystä Betsetin yhteistyökumppaneille heille tuli mieleen, että he voisivat muistaa oman kunnan ikäihmisiä ja nimenomaan vanhainkotia. Lahjoituksella tulee varmasti olemaan käyttöä.

Kivirannan henkilökunnalla on pitkä toivelista, jota on nyt mahdollista toteuttaa. Lahjan vastaanottaja Mirja Kainu kertoi, että jotain kodikasta ja tarpeellista tullaan hankkimaan: päiväpeitteet, petivaatteita, mahdollisia kalusteita. Hyvä näin, sosiaalipuolen budjetin investointiluvut ovat karuja - tämä joululahja on lottovoitto. Sydämellinen kiitos.

"Lämpö, läheisyys, ystävä, yhteisyys, rauha, rakkaus."