Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Runsaasti uusia tallenteita

Nettiradiopainikkeen alta löytyy nyt paljon uutta kuunneltavaa.


Kunnanhallituksen päätöksiä alkukuulta 8.1.2007

Yhteistyökumppanit

Kunnanhallituksen päätöksiä alkukuulta 8.1.2007

28.1.2006 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Kunnanhallitus vuokrasi toimitilat Kyyjärven Mediamyllärit ry:ltä ja jatkoi myyntioikeussopimusta vuoden 2010 loppuun saakka.

Vähän jälkijunassa kulkee nämä pari päätöstä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Ensimmäinen päätös koski Kyyjärven Mediamyllärit ry:n ostamien toimitilojen vuokrausta Nopola News - Uusmedian kehityshankkeen toimitiloiksi. Konttoritilat ovat hankkeen käytössä samoin kuin luokkatila silloin, kun siinä ei ole muuta koulutusta. Hankkeen työntekijät siirtyvät tiloihin heti, kun tietoliikenneyhteydet ja viimeistelyt on saatu valmiiksi. Mediamyllärit vastaa tilojen kalustamisesta. Välillä näytti jo siltä, ettei hankesuunnitelmaan sisältyvää yleisötilaideaa voida kunnolla toteuttaa sopivien tilojen puutteessa, mutta näillä järjestelyillä suunnitelma voitaneen jopa ylittää.

Toinen tärkeä päätös Nopola Newsin kehittämisen kannalta oli yhteistyökumppanikortti- ja logopaikkojen myyntioikeuksien jatkaminen. Nykyinen myyntioikeussopimushan oli voimassa vain vuoden 2007 loppuun saakka. Kunnanhallitus myönsi myyntioikeudet Kyyjärven Mediamyllärit ry:lle vuoden 2010 loppuun saakka. Päätös antaa hyvät edellytykset kehittää toimintaa yhteistyössä yritysten kanssa. Kyyjärven yrityksistä jo yli 70 %:a on mukana ja tätä kivijalkaa on tarkoitus edelleen vahvistaa. Seutukunnalle laajennutaan mahdollisimman kattavan yritys- ja palveluhakemiston aikaansaamiseksi.