Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikkoKuulumiset

OPI UIMAAN!

Ei haitannut viileä, sateinen sää eikä inisevät ötökät, kun uimakoululaiset harjoittelivat uusia taitoja monitoimitalon uima-altaassa 11.-21.6. välisenä aikana, yhdeksän päivän ajan.


Jarkolle voittokunniakierros 2007Kristjan Kais ja Rivo Vesik voittivat Beach Volleyn World Tourin osakilpailun Kroatian Zagrebissa. Kalliorannan 20. juhlasoudutVKS - CUP tuloksetKyyjärvi voitti pyöräilyottelun

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Liikuntapaikoilla toimintaa

26.6.2007 Hannu Kalliojärvi

Juhannuksen aikaan oli ”pelipaikoilla” vipinää.

Monessa kunnassa ei paikat ole tällä mallilla, nurmikenttä on erinomaisessa kunnossa. Kuvasta näkyy kuinka kentän pinta on kuin samettia. Juniorit ja hieman kokeneemmatkin pelurit ovat nauttineet kentän käytöstä.  Pari kertaa viikossa potkitaan isommilla porukoilla ja pienryhmiä näkyy tiuhempaan.
 
Yksi konkari on taas saalistanut SM-kultaa. Tampereen Ilveksen konkareissa Esa voitti mestaruuden 2007. Mitalien määrä taitaa mennä jo pitkälle toistakymmentä. Kyky muisti konkaria juhannuspäivänä Ilveksen pelipaidalla. Paita on toisen konkarin nimmarilla varustettu, selässä komeilee Helmisen Raimon numero ja nimmari.  Nyt on kaksi legendaa samassa paidassa. Paita on lahjoitus Honkalehdon Esalta, Ilves Hockeyn toimitusjohtajalta. Mainittakoon, että Essi on Topin poika. Toinen Tampereen vai pitäisikö sanoa kolmas ”kykyläinen” on Palosen Marjut, joka potkii palloa naisten SM-sarjassa. Maatu on taas Palosen Jukan tytär.

Juhannus on muuten ollut perinteinen pelipäivä Koskipään, Rintakokon, Vallilan, Kauniston porukoilla ja on sinne muitakin mukaan mahtunu, kaikki innokkaat.
 
Toinen  kuvissa näkyvä lähiliikuntapaikka valmistuu kesän aikaan.  Pohjatyöt on suoritettu ja syksyllä päästään pinkomaan maastojuoksua ja talvella sprinttaamaan suksilla. Alue sijaitsee urheilukentän ja liikuntahallin vieressä, vanhalla Kivipellon Hanneksen pellolla. Kumpareet ja kurvit odottelevat hieman purua ja parkkia pintaan. Sitten onkin yksi  paikka lisää kuntoilla.