Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Hankehaku Viisarin Leader ohjelmasta

Viisari ry avaa hankehaun yritystuki- ja kehittämishankkeille Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman leader-osiosta.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopola Newsissä yrittäjille ja sisällöntuottajille iltakoulua

27.11.2007 Irma Mäkelä ja Suvi Kantonen

Nopola Newsin yhteistyökumppaneille tarjotaan koulutusta Nopola Newsin tarjousten ja tiedotteiden tekoon.

Nopola Newsiin on saatu runsaasti uusia yhteistyökumppaneita. Yhteistyötyökumppaneillahan on mahdollisuus tehdä itse Nopola Newsiin tarjouksia ja tiedotteita, jotka sisältyvät yhteistyökumppanikortin hintaan. Heille tarjotaankin nyt mahdollisuutta tulla tutustumaan Nopola Newsin tiloihin ja samalla annamme koulutusta tarjousten ja tiedotteiden tekoon.

Myös Nopola Newsin sisällöntuottajat eli juttujen kirjoittajat ovat tervetulleita "kertausharjoituksiin" keskiviikkoiltana 28.11.2007 alkaen 17.30 Säästötalolle,"Myllylle", Tuliharjuntie 5. Irma ja Suvi päivystävät Myllyssä ainakin kello 19.00 saakka ja tarvittaessa myöhempäänkin.

Joulukuun aikana järjestetään Nopola Newsin sisällöntuottajille iltakoulutuksia toiveiden ja tarpeiden mukaan muinakin iltoina. Lisätietoja p. 044 459 7173 tai sähköpostitse: tietohanke at kyyjarvi.fi

Toivomme runsasta osanottoa!