NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyypartion toimintaaKyypartion toimintaa

Kyypartion toimintaa

19.5.2013 Kyypartio/Marjaana Patovisti

JOTT-vaellus ja partiotaitokisailua

11.5 Jamboree On The Trail eli suomeksi "Jamboree polulla" on vuosittainen päivä kaikille maailman partiolaisille. Kyseisenä päivänä kaikki partiolaiset ympäri maailman on kutsuttu osallistumaan vaellusretkelle.Kyypartio järjesti oman vaelluksen Harsunkankaan poluille. 12 reipasta retkeilijää sai nauttia luonnon helmassa hienosta säästä.

Samalla järjestettiin Tarpojien partiotaitokisat. Tänä vuonna kisailtiin "VOTO-MESTARUUDESTA" aseena kamerat. Joukkueet saivat viisi kuva-aihetta, jotka piti "bongata" reitin varrelta. Upeita kuvia Tarpojat saivatkin saaliiksi. Arvovaltainen tuomaristo Kyyjärven kameraseura sai tehtäväkseen arvostella kuvat. Kisa oli erittäin tasaväkinen. Voittajiksi kisassa selvisivät Oskari sekä Ellan + Saran joukkue. Myös toinen sija jaettiin Iidan + Annan joukkueen sekä Helin + Varpun joukkueen kesken.

19.5 oli sudenpentujen ja seikkailijoiden vuoro näyttää partiotaitonsa. Kisaan osallistui tyttöjen Iilimadot joukkue (Noora, Jenna + Mette) ja poikien Kotkat joukkue (Lauri, Joonas + Toni). Tarpojat olivat valmistaneet 6 haasteellista rastia.

Rastilla 1 täytyi saada nuotio pystyyn. Rastilla 2 Heli ja Tommi olivat kolaroineet ja heille piti antaa ensiapua. Rastilla 3 tunnistettiin kasveja. Rastilla 4 joukkueiden tehtävänä oli valmistaa makkarakeitto trangialla. Ja syödäkin sen sai. Rastilla 5 pystytettiin laavu,  ruokaperäisille ei kuitenkaan ehditty jäädä vaan kiireesti pakattiin laavu takaisin pussiin ja rakentamaan rastille 6 pannunalunen.

Kisan voitti Kotkat joukkue. Onnea pojille!

Kiitos tarpojille kisajärjestelyistä!