NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Vuoden verran paletissaVuoden verran paletissa

Vuoden verran paletissa

16.7.2013 Juttuvinkki / Kyyjärven Mediamyllärit Ry / Jaakko Pölkki

Luontaistuntija Life up täyttää vuoden.
19.7.2012 avautui Life Up:in ovet ensimmäisen kerran.
Vuoden aikana on pienissä tiloissa on tapahtunut vaikka ja mitä.

Kun Irma aloitti heinäkuussa 2012, oli hänellä varovainen aavistus siitä mitä tuleman pitää. Ihmisillä on ollut kasvava kiinnostus luontaistuotteista niiden vaikutuksista jo jonkun aikaa. Oma kokemus luontaistuotteista on ollut pohjana yrittämiselle. Töitä on jouduttu tekemään kovasti jotta liike on löydetty ja tunnettavuus on kasvanut. Mutta vahva usko alaan ja kova rakkaus siihen mitä tekee, on ollut aina kantava voima Irmalla liikkeensä pitämisessä.
Vuoden ajan ihmiset ovat olleetkin enemmän tuotteista ja niiden vaikutuksista. Irma on antanut ohjeita ja vinkkejä eri lajeista ja kokemuksistaan tuotteista jotka ovat sitten auttaneet.
Lokakuussa Irma liittyi Luontaistuntijat osuuskuntaan ja sen myötä Irma on saanut koulutuksia ja uusimmat uutiset luontaistuote markkinoilta. Tämän ansiosta on myös tuotevalikoima laajentunut ja tullut entistä monipuolisemmaksi.

Janne tuli mukaan kampaamon puolelle helmikuun alussa ja kampaamon myötä liikkeestä tuli todellinen hyvinvointiliike. Jannen ainutlaatuinen visuaalinen näkemys ja 7 vuoden kokemus ovat saaneet asiakkaat tyytyväisiksi ja tulemaan takaisin. Hänen myötään on liikkeellä oma vakioasiakaskunta. Nykyään liikkeestä saa ohjeita ja neuvoja niin Hiusten ja ripsien hoitoon kuin myös niiden kasvuun ja tasoon vaikuttavista luontaistuotteista. Irma tarjoaa myös nykyään homeopaattisia tuotteita.

Life Upin tuleminen kauppakeskus Palettiin on tapahtunut mielekkäästi. Asiakkaat ja yritykset ovat ottaneet heidät vastaan ja pitäneet kovasti yhtä. Tämän ansiota Irma ja Janne ovat olleet iloisilla ja reippailla mielillä töissä pienessä liikkeessään.

"Lämpimät kiitokset kaikille vuoden aikana käyneille asiakkailleni ja yhteiskumppaneilleni, että olette antaneet minulle mahdollisuuden unelmani toteuttamiseen."

Perjantaina 19.7.2013 Pidetään Life Upissa 1-vuotis synttärit. Tarjolla on kahvia ja kääretorttua.