NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Syksyn 2013 toimintaaSyksyn 2013 toimintaa

Syksyn 2013 toimintaa

2.10.2013 Kehittämisyhtiö Karstulanseutu / Janne Taavitsainen

Positiivistä virettä ilmassa

Kelit ovat muuttuneet entistä syksyisemmiksi ja kovaa vauhtia ollaan talvea kohden menossa. Kesälomien jälkeen alkaa myös yrityskehitys rintamalla tapahtumaan ja mukava on huomata, että aktiivisuus on lisääntynyt. Kyyjärvellä etenee tällähetkellä todella mielenkiintoisia hankkeita, niin kunnan kuin myös yritysten puolella eteenpäin ja innolla odotetaan mitä kaikkea ne onnistuessaan tuovat mukanaan.

Tulevan talven aikana on tarkoitus järjestää erilaisia koulutuksia ja teemapäiviä "Yrittäjyyteen kannustaminen" -teemaan liittyen. Ensimmäinen järjestetään jo seuraavalla viikolla ja seuraavia jo suunnitellaan kovaa vauhtia. Mikäli tulee mieleen jotain aiheeseen liittyvää koulutustarvetta tms. niin ottakaa vain rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Alla vielä lisätietoa tästä ensimmäisestä koulutuksesta.

Kehittämisyhtiö järjestää yhdessä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa Oman Yrityksen Perustaminen - teemapäivän keskiviikkona 9.10 Karstulassa kunnantalo Himmelissä. OYP-päiville on ilmoittautunut mukavasti porukkaa, mutta mukaan vielä mahtuu. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu, joten mukaan vaan mikäli yrityksen perustamiseen liittyvät asiat kiinnostavat. Lisätietoa voi tiedustella puhelimitse 044 459 6585 tai sähköpostitse janne.taavitsainen@karstulanseutu.fi.

Kyyjärven elinkeinopalvelut löydät normaaliin tapaan kunnanvirastolta torstaisin, joten mikäli jotain tulee mieleen niin tule juttelemaan asiasta. Mikäli ovi on lukossa eikä kukaan vastaa koputuksiin on mahdollista, että yrityskehittäjä on parhaillaan toisen yrittäjän juttusilla. Tässä tapauksessa puhelimitse saa parhaiten yhteyden. Muinakin päivinä toki voi ottaa yhteyttä ja sopia tapaamisaikoja.

Hyvää Syksyn jatkoa!!


Janne Taavitsainen
Yrityskehittäjä
+358 (0)44 459 6585
janne.taavitsainen@karstulanseutu.fi

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Virastotie 4, PL 55
43501 Karstula
www.karstulanseutu.fi