NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Isiä juhlittiin kirkossaIsiä juhlittiin kirkossa

Isiä juhlittiin kirkossa

10.11.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Isänpäivän perhekirkossa sunnuntaina 10.11.2013 juhlittiin isiä. Paikalla olikin runsaasti väkeä. Perhekirkon päätti paikalla olleen "suurkuoron" onnittelulaulu isille.

Meitä kaikkia juhlassa olleita yhdisti se, että meillä on oma isä. Joillakin se isä oli vieressä, joillakin vähän etäämpänä ja joidenkin isä nukkuu jo nurmen alla. Isää on mukava muistella ja isän kanssa on turvallista olla. Toinen yhdistävä tekijä on Taivaan Isä, jonka lapsia me olemme. Kirkossa se toteutuu havainnollisesti, kun lähestymme häntä rukouksin, pyynnöin ja ylistyksin. Taivaan Isä tahtoo meitä palvella: armollaan hoitaa, ruokkia ja virvoittaa.

Perhekirkossa palvelivat tutut seurakunnan työntekijät, lapsi-ja nuorisotyön johtokunnan jäsenet sekä lasten lauluryhmä. Tervehdyssanat lausui Tanja Kyrönlahti, tekstinlukijoina toimivat Jaana Honkanen ja Paula Sauramäki. Jp:n jälkeen Minna Erkkilän säestämä suuri kuoro, jossa oli äitejä, tyttöjä ja poikia, lauloi Minnan tekemän onnittelulaulun isille. Seurakuntasalissa oli isänpäivän juhlakahvit täytekakun kera, jotka oli valmistanut ja tarjoilivat Lapsi-ja nuorisotyön johtokunnan jäsenet.

"Isänä on mukava olla!"

Kiitokset Lapsi-ja nuorisotyön johtokunnalle.

Aihealueen yhteistyöyritykset

R uusisalo
Paletti kauppiasyhdistys