NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Vehkaperän leppoisa joulujuhla Onerva ja Alpo OksallaVehkaperän leppoisa joulujuhla Onerva ja Alpo Oksalla

Vehkaperän leppoisa joulujuhla Onerva ja Alpo Oksalla

17.12.2013 Kyyjärven seurakunta / Riitta Kytölä

Onerva ja Alpo Oksan kodissa vietettiin tiistai-iltana 17.12. Vehkaperän joulujuhlaa. Väkeä oli mukavasti pieneksi kyläksi ja vahvitusta oli saatu Karstulasta, Ähtäristä ja Nepalista asti. Musiikista vastasivat Vehkaperän omat lahjkkuudet Milja ja Miia Halmesaari.

Kahvin ja Onervan leipomien herkkujen jälkeen laulettiin joululauluja. Harvalla kylällä on omasta takaa kahta loistavaa kanttoria niinkuin Vehkaperällä. Miia ja Milja säestivät vuorotellen joululauluja ja Miia lauloi Miljan säestyksellä Pekka Simojoen laulun "Tulkoon joulu".

Diakonissa Riitta Kytölän johdolla keskusteltiin eri jouluevankeliumeista. Kansainvälistä väriä toi oma nimikkolähettiimme Hannaleena Pölkki, joka kertoi Nepalista ja työstään siellä kehitysyhteistyökoordinaattorina. Paljon on vielä tehtävää, mutta kehitys menee eteenpäin sielläkin, siitä meillä on nyt silminnäkijän todistus! Hannaleena vieraili myös eilen maanantaina koululla ja illalla kirkonkylän pohjoisen alueen, myöskin mukavassa, joulujuhlassa Anita ja Pentti Honkosella.

Vehkaperän joulujuhla päättyi Herran siunaukseen ja lauluun Maa on niin kaunis. Sitten tosin vielä suoritettiin jännittävä arvonta ja juotiin vielä kahvit!

Kiitos Onervalle ja Alpolle ja kaikille mukanaolleille mukavasta joulujuhlasta! Kiitos kanttoreille ja kiitos Hannaleenalle! Vehkaperän joulujuhlat päättivät tämän vuotisen joulujuhlakierroksen. Lisää joululauluja lauletaan sitten sunnuntaina kello 18 Kyyjärven kirkossa! Huomatkaa aika! (Ei kello 19 niinkuin taisin juhlassa mainita!)

P.S. Yllä oleva kuva on suuntaa-antava, siitä voi YRITTÄÄ tunnistaa tuttuja.Kirkonkylä pohjoisen joulujuhlassa Honkosella ei ollut kameraa mukana ja Vehkaperällä ei ollut näköjään oikein kuvaajaa...