NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tarja Rosman - Kyyjärven kunnan uusi rakennustarkastajaTarja Rosman - Kyyjärven kunnan uusi rakennustarkastaja

Tarja Rosman - Kyyjärven kunnan uusi rakennustarkastaja

1.2.2015 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Iloinen puheensorina ja Turun murre täytti kunnanviraston matalan siiven, kun kunnan rakennustarkastajana aloitti rakennusinsinööri Tarja Rosman 7.1.2015.

Tarjan pesti on tässä vaiheessa määräaikainen eli yhden vuoden pituinen. Rakennustarkastajan tehtävien lisäksi hänen työhönsä kuuluu myös muita teknisen puolen tehtäviä, kuten esim. osallistuminen kunnan rakennusprojekteihin, joita on runsaastikin käynnistymässä.

Rakennustarkastaja on toistaiseksi tavattavissa kunnantalolla ja puhelimitse maanantaista perjantaihin normaalina virka-aikana, mutta ajat muuttunevat, kun muut rakennustarkastajalle kuuluvat työt alkavat.

"Olen menneellä vuosisadalla rakennusmestariksi valmistunut ja tällä vuosisadalla lukujansa jatkanut, Turun AMK: sta valmistunut rakennusinsinööri. Rakentamisen kanssa olen ollut tekemisissä yli 30 v tavalla tai toisella. Työkokemusta on kertynyt, suunnittelusta ja työnjohdosta sekä kunnan - ja valtion virastoista. Työ vei minua aluksi eri rakennuskohteisiin ympäri Etelä-Suomea sitten ulkomaita myöten ja lopulta muualle Suomeen pois kotinurkilta.

Työt uudessa kotikunnassa ovat alkaneet mukavasti ihmisiin, kuntaan ja asioihin tutustumalla. Talvi pakkasineen ja lumineen antaa hieman enemmän aikaa tottua "talon tavoille". Hyvästä perehdyttämisestä niihin on kiittäminen Hannu Autiota ja koko kunnantalon väkeä.

Kunnassa on erilaisia hankkeita meneillään, tulossa ja alkamassa, mutta edellisten viranhaltijoitten tekemä työ antaa hyvän pohjan tehtävien hoitamiseen".

Nyt tulin sitten tänne. Tervetuloa moikkaamaan!

Kuvassa vasemmalla kunnanrakennusmestari Hannu Autio, joka aloitti kunnanrakennusmestarina 6.11.2013.