NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kevään 2015 toimintaaKevään 2015 toimintaa

Kevään 2015 toimintaa

26.2.2015 Kehittämisyhtiö Karstulanseutu / Janne Taavitsainen

Teemailtoja ja hankehakuja

Digitalouteen keskittyvä teemailta järjestetään Karstulassa maanantaina 23.3.2015 klo 17:00 - 20:00. Teemaillassa esitellään käytännön esimerkein kuinka yritykset ovat onnistuneesti hyödyntäneet digitaalisuutta uusissa tuotteissa, palveluissa ja toimintatavoissa. Illan aikana käydään läpi myös digitaalisuuden tarjoamia mahdollisuuksia ja erilaisia liiketoimintamalleja. Tilaisuuden järjestää Suomen Yrityskehitys Oy, Keski-Suomen Liitto sekä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoa liitteestä.

 

Mikäli yritykselläsi on jokin kehittämistarve tai -idea, niin siihen löytyy paljon erilaisia tukimahdollisuuksia. ELY-keskuksen yrityksille tarkoitettu kehittämistuki on yksi mahdollisuus. Toinen varteenotettava vaihtoehto on myös Maaseudun Kehittämisyhdistys Viisari ry:n tarjoamat tukivaihtoehdot. Viisari ry toteutti Ohjelmatiedotus-kiertueen käyden myös Kyyjärvellä tammikuun lopulla. Vaikka virallinen hakuaika alkaakin vasta huhtikuussa, kannattaa jo nyt aloittaa hankkeen suunnittelu. Lisätietoa asiasta allekirjoittaneelta tai Viisari ry:n henkilöstöltä. Yhteystiedot löydät täältä.

 

Vuosi 2015 on alkanut vilkkaana ja hyviä yritysuutisia on päästy todistamaan vaikka seutukunnalla on myös tapahtunut paikallisesti erittäin huonojakin asioita. Silti hyvää säpinää on eripuolilla päällä ja mikäli samanlainen tahti jatkuu koko vuoden niin hyvältä näyttää. Haasteita riittää, mutta pidetään positiivinen syke yllä.

 

Janne Taavitsainen
Yrityskehittäjä
+358 (0)44 459 6585
janne.taavitsainen@karstulanseutu.fi