NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kinkerit alkoi NoposenahostaKinkerit alkoi Noposenahosta

Kinkerit alkoi Noposenahosta

13.2.2015 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Vuoden 2015 ensimmäiset kinkerit pidettiin Anni ja Jouko Hukan kodissa Noposenahossa. Väkeä oli pirtin täydeltä.

Khra Olavi Vallivaara puhui "Laupiaan Samarialaisen"- vertauksesta, joka löytyy Luukkaan evankeliumista 10:30-37. Katekismusaiheena on tänä vuonna "Huoneentaulut". Kanttori Minna Erkkilä laulatti viime vuoden kinkerivirret 288 ja 398 sekä opetti uudet virret 431 ja 267. Diakonissa Riitta Kytölä kertoi tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen kohteista. Haitin katastrofin jälleenrakennus jatkuu. Se on keräyksen pääkohde.

Yhdessä käytiin läpi kylän ja seurakunnan asioita. Ensi kesänä jälleen järjestetään sunnuntaina 12.7. jumalanpalvelus Haarasen laavulla ja jos sataa ollaan Sinikka ja Martti Tuukkasen kodissa. Kylän vanhainkotivierailu on  tiistaina 22.9. Ensi vuoden kinkereille kokoonnutaan Martti Tuukkaselle. Kanttori tiedusteli kinkeriväeltä; mitä hyvää on seurakunnan jumalanpalveluksissa ja mitä parannettavaa niissä olisi? Viime vuoden kinkereillä esitetyt toiveet olivat toteutuneet. Nyt odotetaan, että kappelin eteisen ja luiskan remontti toteutuisi tulevana kesänä. Kappelin kellojen soitosta talviaikaan myös keskusteltiin. Ensi sunnuntaina 15.2. on Noposenahon kylän kirkkopyhä, johon nimettiin jumalanpalveluksen toimittajia ja nuorten lauluryhmä.

Kiitokset Anni ja Jouko Hukalle kinkereistä! Laskiaisiltana, ensi tiistaina, 17.2.klo 19 kinkerit on Pölkin Nurmelassa, Maria Pölkillä.