NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Aki Palsanmäki vauhdittaa huutokauppaa PaletissaAki Palsanmäki vauhdittaa huutokauppaa Paletissa

Aki Palsanmäki vauhdittaa huutokauppaa Paletissa

1.3.2015 HET-teatteri Suvi Kantonen

Kyyjärvellä päästään maaliskuun alussa seuraamaan mielenkiinnolla, miten hyvin Aki Palsanmäki saa yleisön innostumaan huutokauppatavarasta. Paletin Kauppiaat ja HET-teatteri järjestävät yhteistyössä tapahtuman, jonka avulla kerätään varoja kirjailija Heikki Luoman nimeä kantavalle areenalle.

HET-teatterin väki on syksyn ja alkutalven aikana esiintynyt eri tilaisuuksissa lähikunnissa keräten varoja 250-paikkaisen katsomon rakentamiseen, joka valmistuu kevään aikana Nurmijoen Eräkartanolle. Huutokauppa on yksi tapa saada myös rahaa kasaan. Niinpä Paletin kauppiaatkin päättivät auttaa omalta osalta hanketta, ja lauantaina 7.3 Paletissa onkin luvassa mukava koko perheen tapahtuma. TV:stä tuttu, Venla-palkinnonkin napannut Aki Palsanmäki taitaa meklarin hommat ja Heli vaimo on lupautunut kirjurin tehtävään. Huutokauppaan toivomme myös kyyjärveläisten yritysten ja yksityisten henkilöiden lahjoituksia. Tarvittaessa ne voidaan hakea kotoakin. Tehdään tästä yhdessä koko Kyyjärven tapahtuma. Lahjoituksista ja tavaroista voi ottaa yhteyttä Suviin 0400564954.

Kirjailija Heikki Luoma on itsekin paikalla tapahtumassa. Ehkäpä hän kertoo samalla jo jotakin tulevan kesän näytelmästä "Akka vaikka väkisin", jonka HET-teatteri työstää valmiiksi ensi-iltaan 11.7 mennessä. Huutokaupan ohella Paletissa on päivän aikana muutakin mukavaa ohjelmaa. Alajärven Levijoen koulun oppilaiden tanssiesitys nähdään aamupäivällä n.11.30 ja toisen kerran iltapäivällä n.13.30

Paletin kauppiaat laittavat erikseen huutokaupan, jossa jokaisesta liikkeestä tulee huudettavaksi hyviä tuotteita. Huutokaupan yhteydessä piha-alueelta löytyy makkaraa ja mehua pikkurahalla.

Nyt vain penkomaan kaikki aitat, kaapit ja komerot, sieltä voi löytyä vaikka mitä lahjoitettavaa. Tervetuloa huutokauppaan ja tietysti het huutamaankin!