NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Naisten lentopalloturnausNaisten lentopalloturnaus

Naisten lentopalloturnaus

24.4.2015 Kyky/lentopallo/Annemari Mäntynen

Raahelaisten jalkoja ei edes pitkä matka kangistanut. Äideistä ja tyttäristä koottu joukkue nimeltään Äityt vei hienoisen voiton sunnuntaina naisten lentopalloturnauksessa.

Kyky järjesti parin vuoden tauon jälkeen naisten lentopalloturnauksen. Joukkueiden kokoonpanoissa nähtiin myös liiga- ja 2- sarjatason pelaajia mukana. Osa joukkueista oli tullut turnaukseen valmiiksi kerätyllä joukkueella, mutta pari joukkuetta koottiin vasta paikan päällä. Ottelut pelattiin kahdesta erästä ja kullekin joukkueelle tuli päivän mittaan pelattavaksi viisi peliä.   

Pelit olivat hyvin tasaisia ja voittojärjestykset ratkottiin vain yhden erävoiton marginaalilla. Voittajajoukkue kertoi, että on kiertänyt samalla kokoonpanolla useita eri turnauksia. Se näkyi myös peleissä, että joukkue on hitsautunut vuosien saatossa yhteen ja jokainen tiesi kentällä oman paikkansa. Joukkue oli myös hyvin liikkuva ja ehti puolustamaan ja hakemaan välillä hyvinkin haasteellisia palloja.

Liikuntasali menee kohta remonttiin, kun sitä aletaan laajentamaan, mutta vielä toistaiseksi naiset jatkavat pelailemista keskiviikko iltaisin klo 19.30-21.00. Tervetuloa vaan mukaan kaikki pelaamisesta kiinnostuneet. Ehkäpä salin laajennus mahdollistaa sen, että naisten lentopalloturnaus voidaan järjestää jatkossa vielä hieman isommallakin porukalla.

Turnauksessa pidettiin myös arpajaiset. Lämmin kiitos kaikille arvontapalkintoja lahjoittaneille.