NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)

Jäänlähtöveikkauksen viralliset tuloksetJäänlähtöveikkauksen viralliset tulokset

Jäänlähtöveikkauksen viralliset tulokset

24.4.2015 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Kyyjärven jäänlähtöveikkauksen voittajaluettelo vahvistettiin Sisä-Suomen poliisilaitoksella 23.4.2015. Virallinen aika oli 19.4.2015 klo 18:25:23.

Kyyjärven jäänlähtöveikkauksessa palkintona olleen polkupyörän nappasi Esa Noponen Kyyjärveltä. Esa oli tarkkana sillä aikapoikkeama oli vain 22 minuuttia. Kakkoseksi ylsi Milja Husu. Tarkkana oli hänkin, sillä poikkeama vain 35 minuuttia. Kolmannelle sijalle sijoittui Reijo Löytönen Kyyjärveltä, ero 1 h 15 min. Kilpailun järjestäjänä toimi Kaunis Kyyjärvi ry.

Palkintoja oli runsaasti, sillä polkupyörän lisäksi jaossa oli viisi kuntakirjaa ja kymmenen teatterilippua. Oheisessa liitteessä jäänlähtöveikkauksen virallinen voittajaluettelo, joka on siis vahvistettu Sisä-Suomen poliisilaitoksella 23.4.2015. Arvauskilpailun järjestely sai viranomaisilta erityiskiitosta siitä, että siinä oli hyödynnetty uutta tekniikka ja sen avulla pystytään kiistatta esittämään oikea merkin uppoamisaika. Tässä linkki viralliseen voittajaluetteloon.

Kyyjärven mediamyllärit ry puolestaan striimasi Live-kuvaa nettiin ja Nopola Newsin videoarkistosta voit käydä tarkistamassa ajan ja jään pettämisen jäänlähtömerkin alta, mikä oli tällä kertaa jäidenlähdön kriteeri sääntöjen mukaan. Tässä suora linkki videoarkistoon.