NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Avointen ovien päivä etäpalvelussaAvointen ovien päivä etäpalvelussa

Avointen ovien päivä etäpalvelussa

18.5.2015 Kunta/L.Järvinen

Tervetuloa tutustumaan Kyyjärven kunnan etäpalveluun yhteispalvelupisteessä keskiviikkona 20.5.2015 klo 9-15
Miten asioida esim. TE-toimiston ja Kelan kanssa etänä?

Kuntien yhteispalvelupisteet paikkaavat valtion harventuneita viranomaispalveluja. Yhteispalvelupisteet on varustettu etäpalvelumahdollisuudella: asiakas voi asioida viranomaisen kanssa videoyhteyden avulla omassa kunnassaan. Videokeskustelu etäasiantuntijan kanssa on yhtä henkilökohtainen ja luottamuksellinen kuin jos matkustaisi paikan päälle. Yhteispalvelupisteessä palveluneuvojat auttavat asiakasta tarvittaessa myös tekniikassa. Palveluvalikoima on erilainen eri kunnissa, sillä kaikissa ei ole tarjolla kaikkia viranomaispalveluja.

Etäpalvelu - asioi viranomaisen asiantuntijan kanssa verkkoyhteyden avulla
Keski-Suomessa yhteispalvelupisteitä on 15, joissa lähes kaikissa järjestetään avoimien ovien päivät toukokuun aikana. Mm. Vero, TE-toimisto ja maistraatti tarjoavat Kyyjärvellä asiantuntijapalvelujaan myös etäpalveluna. Etäpalveluun voi myös varata ajan puhelimitse yhteispalvelupisteestä.

Avoimien ovien päivät Kyyjärven yhteispalvelupisteellä keskiviikkona 20.5. toukokuuta klo 9-15. Tule tutustumaan etäpalveluihin, otamme yhteyttä Kelaan ja TE-toimistoon klo 9-11.

Kahvitarjoilu!

Kyyjärven yhteispalvelupiste
Honkalehdontie 8, puh. 044 459 7111
marja-liisa.orbinski@kyyjarvi.fi ; eija.honkonen@kyyjarvi.fi ; leila.jarvinen@kyyjarvi.fi

Lisätietoa: www.yhteispalvelu.fi ja www.keskisuomi.fi/etapalvelut