NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Sykettä syksyyn (EL)Sykettä syksyyn (EL)

Sykettä syksyyn (EL)

11.8.2015 Eläkeliitto / Tuula Härkönen

Illat alkavat pimetä; pian ilmestyy syksyn monipuolinen ohjelmisto ja saa alkaa tehdä omaa "lukujärjestystä".

Toivottavasti olette viettäneet mukavaa kesää; ei ole ollut ainakaan liian kuuma!

Kansalaisopiston tarjonta määrittää meidän ikäihmisten tapaamisaikataulua, mutta todennäköisesti kokoonnumme kuukauden toisena keskiviikkoaamuna klo 10 perinteiseen tapaan.  Aloitamme syyskuussa: ilmoitan tarkemmin NopolaNewsissa ja Viispiikkisen palstalla.

Vanhustenviikon (4. - 11.10) teemana on tänä vuonna Tulevaisuutta rakentamaan. Hajautamme ohjelman useammalle viikolle. Otamme vastaan toivomuksia.

EL:n Keski-Suomen piiri on varannut lippuja Jyväskylän kaupunginteatterin musikaaliin Jekyll & Hyde la 3.10. klo 13. Lippu 34 €.
"Intohimoinen tiedemies Henry Jekyll on kehitellyt kemikaalia, jolla pystyisi erottelemaan ihmisessä piilevän hyvän ja pahan toisistaan ja näin auttamaan ihmiskuntaa voittamaan pahuuden. Muiden epäilyistä ja vastustuksesta huolimatta hän päättää kokeilla ainetta, itseensä, ja tulee luoneeksi sivupersoonan Edward Hyden. Eläimellisten viettien viemä Hyde valtaa voimalla yhä enemmän tilaa Jekyllen mielestä ja ruumiista, ja seuraukset ovat kohtalokkaat.
Alkaa kiivas taistelu hyvän ja pahan välillä. ......."
Kerätkää porukka ja hyödyntäkää tämä tilaisuus. Ilmoittautukaa mahdollisimman pian hallituksen jäsenille ( vaikka Saaralle tai Tuulalle), jotta voimme varata piiristä liput.

Nauttikaa elokuun aurinkoisista päivistä ja pimeistä illoista.

PS  Muistakaa pe 11.syyskuuta TAPAHTUMIEN ILTA. Jokaiselle jotakin. Mekin olemme mukana: Heiskasen Tapio esittää kunnan kuvasarjan (digitalisoidut).