NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Musiikillinen iltakirkkoMusiikillinen iltakirkko

Musiikillinen iltakirkko

21.10.2015 Kyyjärven seurakunta / Minna Erkkilä

Sunnuntaina 1.11. klo 18 jumalanpalvelus on erittäin musiikkipitoinen. Kokkolalaiset taiteilijat Hannu Ilmolahti (baritoni) ja Hannu Annala (kitara) esiintyvät laulaen ja soittaen tuttuja hengellisiä sävelmiä.

Hannu Ilmolahti laulaa ja Hannu Annala säestää häntä kitaralla Kyyjärven kirkossa Pyhäinpäivän sunnuntai-iltana 1.11. klo 18. Kyyjärven seurakunnan kanttori Minna Erkkilä säestää pianolla muutamia lauluja.

Ohjelma koostuu hengellisen musiikin suosituimmista lauluista ja virsistä. Ohjelmassa on esimerkiksi Kreeta Haapasalon Kanteleeni, Jaakko Löytyn Pidä minusta kiinni ja Jean Sibeliuksen Soi kunniaksi Luojan. Kitarasovitukset ovat pääosin Hannu Annalan tekemiä ja hän soittaa myös kitarasooloina Johan Sebastian Bachin musiikkia. 

Hannu Ilmolahtea, joka kuuluu Lappeenrannan laulukilpailun voittajiin, on kuvailtu tulkitsijana ilmaisuvoimaiseksi  ja sävykkääksi.

Hannu Annala toimii kitaransoiton lehtorina Keski-Pohjanmaan konservatoriossa Kokkolassa.

Kirkkokonserttien yleisö on kuvannut laulu-kitara kokoonpanoa herkkyydellään puhuttelevaksi ja konsertteihin mielenkiintoista vaihtelua tuovaksi.

Konsertti on samalla myös iltajumalanpalvelus, jossa puheen pitää kirkkoherra Olavi Vallivaara. Iltakirkkoon on kaikilla vapaa pääsy. Ohjelmalehtisen hinta on 5 €. Tervetuloa!