NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Liikuntasali valmistumassa - salin mainospaikat myynnissäLiikuntasali valmistumassa - salin mainospaikat myynnissä

Liikuntasali valmistumassa - salin mainospaikat myynnissä

4.12.2015 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Kesäkuussa käynnistynyt Kyyjärven liikuntasalin laajennus on loppusuoralla. "Katsomon kaiteet puuttuvat ja loppusiivous", totesi Rakennusliike Hernesniemi Oy:n toimitusjohtaja Seppo Hernesniemi.

- Ja ilman muuta mainospaikka katsomon taustaseinältä kahdeksi vuodeksi, jatkoi Seppo ja laittoi nimet sopimukseen Aution Hannun kanssa. Rakennusliike Hernesniemi Oy ehti ensimmäisenä, mutta lähes yhtä vaivatonta oli mainospaikkojen kaupankäynti POP Pankin ja KO Tulostekniikan kanssa. 

Kunta päätti käynnistää katsomon takaseinän mainosmyynnin yhdessä Kyyjärven Kyky ry:n ja Kyyjärven mediamyllärit ry:n kanssa. Kiinteille, metrin korkuisille, seinämainoksille on nyt hulppeassa salissa tilaa yhteensä 31 metriä. Mainospaikat myydään "ilmoittautumisjärjestyksessä" kilpailukykyiseen hintaan. Mainoksen minimimitta on kaksi metriä ja sopimusaika kaksi vuotta eli 31.12.2017 saakka. Mainokset tulostetaan, liimataan taustamateriaalille ja asennetaan valmiiksi paikoilleen avaimet käteen periaatteella. Mainoksista saatavat tulot käytetään mm. salin varuste- ja kalustetason parantamiseen, tapahtumien järjestämsiseen ja näkyvyyden lisäämiseen.

Nyt kannattaa toimia, sillä yrityksille on hyvää näkyvyyttä tiedossa edullisesti. Salin laajennus mahdollistaa muun muassa liigatason sisäpelien pelaamisen Kyyjärvellä ja kun pakettiin kytketään ainutlaatuinen nettiTV-näkyvyys, niin mahdollisuudet ovat erinomaiset. Paikallisesti salin laajennus tuo uutta sykettä yhteisöjen toimintaan ja puskaradiot tietävät kertoa jo nyt, että uusia tapahtumia - muitakin kuin liikunnallisia - on suunnittelilla. Hvyä niin.

Lisätietoja mainosmyynnistä antavat yllekirjoittaneen lisäksi kunnasta Hannu Autio ja Eero Ylitalo, Kykystä Esa Kyrönlahti, Hannu Kalliojärvi ja Teuvo Maukonen sekä mylläreistä Veikko Huumarkangas. Kannattaa nykäistä hihasta!

Rakennusurakka hyvin aikataulussa 

Seppo Hernesniemi kertoi, että vaikka aikataulu oli erittäin tiukka, rakennusurakka etenee lopulta hyvin maaliin saakka. Tiukkaa aikataulua tosin kiristivät entisestään pienet viivästymiset toimituksissa, mutta nyt näyttää jo hyvältä. Käytännössä kaiteet uuteen katsomoon ja loppusiivous. Kentän lattian teko ei kuulunut urakkaan, mutta Hernesniemen porukka koolasi kuitenkin alustat ja kylän talkooporukka paukuttaa Ponttiset-lattian paikalleen viikonlopun aikana. Aivan samoin kuin reilu parikymmentä vuotta sitten.

Rakennusliikke Hernesniemen kotipaikka on Vimpelissä, mutta ihan vieraasta rakentajasta Kyyjärvellä ei ole kyse. Edellinen iso projekti oli nimittäin Kivirannan palvelukeskuksen saneeraus muutama vuosi sitten. Kyyjärven kirkko on myös rakentajille tuttu paikka - siis ainakin rakennusteknisessä mielessä. Yrityksen palveluksessa on noin 15 henkeä ja seuraava kohde käynnistyy tammikuussa Lappajärvellä, jossa työn alle tulee POP Pankin saneeraus.

Vaikeista ajoista ja kovasta kilpailusta huolimatta yrityksellä on ollut töitä ja urakoita kohtuullisesti. Jossain tapauksissa urakkakilpailussa liikutaan sietokyvyn rajoilla, mutta laatuun ja luotettavuuteen panostetaan, toteaa Seppo. Investointeja ja rakentamista vaivaa tätä nykyä eniten ehkä yleinen epävarmuus tulevaisuudesta. Investoijat odottavat mihin suuntaan kelkka kääntyy niin kansalliselle kuin myös kansainvälisellä tasolla. Nuoria omakotirakentajiakin olisi, mutta vakuudet eivät riitä rahan ulossaamiseen.

Lattien teosta on oma juttunsa.

Pysykää kanavalla!