NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Elämää Maaseudulla -messut Pihtiputaalla 30.4.­-1.5.2016Elämää Maaseudulla -messut Pihtiputaalla 30.4.­-1.5.2016

Elämää Maaseudulla -messut Pihtiputaalla 30.4.­-1.5.2016

26.4.2016 Kyyjärven Meduiamyllärit ry. Veikko Huumarkangas / Marja Vähäsarja

Pihtiputaan Yrittäjien toista kertaa järjestämät Elämää Maaseudulla -messut kokoavat Pihtiputaan koulukeskuksen alueelle yli sata näytteilleasettajaa ja monipuolinen ohjelma tarjoaa viihdettä koko perheelle.

Viikonloppuna messuyleisöä viihdyttää Halavatun Papoista tuttu paljasjalkainen savolainen viäräleuka Jamppa Kääriäinen sekä paikallinen Kirkonkylän teatteriryhmä ry.

Perheen pienempiä viihdyttää Sirkus Florentino. Luvassa on huimaa rullaluisteluakrobatiaa sekä tasapainoilua vaijerilla. Mukana ovat myös sirkuksen suloiset kissa- ja koiraystävät sekä Klovni Flori. Lapsille on järjestetty Sirkuksen lisäksi talutusratsastusta ja ongintaa.

Lauantaina 30.4. yleisö pääsee nauttimaan myös hieman toisenlaisesta akrobatiasta, kun messuilla esiintyy tankoakrobatian SM-pronssimitalisti Piiu Pekari.

Viikonlopun aikana kisataan jäätelönsyönnin SM-osakilpailussa sekä Huutamisen mestaruuskisoissa. Mainetta ja kunniaa saa se, joka lusikoi 800 gramman jäätelöannoksensa nopeinten sekä joukkue, joka huutamalla lyö mittariin korkeimmat desibelilukemat.

Messuille kannattaa pukeutua vappuhengen mukaisesti, sillä messujen päätteeksi paras vappuasu palkitaan. Pukeutumisvinkkejä kevääseen ja kesään saa muotinäytöksestä, jonka järjestävät paikalliset yrittäjät.

Koska ollaan Pihtiputaalla, mukana on luonnollisesti myös Pihtiputaan Mummo, jonka voi tavata mummon sopissa. Luvassa on myös yllätysohjelmaa.

Messuravintola palvelee molempina päivinä messujen aukioloajan ja lounasta on tarjolla klo 11-14. Lisäksi ulkona on kahvilateltta, jossa tarjolla mm. makkaraa, lettuja, simaa ja munkkeja. Kahvilateltan tarjoilusta vastaa LC Pihtipudas Emmit.

Lisätietoja antaa messuisäntä ja Pihtiputaan Yrittäjien puheenjohtaja Jouni Arvola puh. 0400 517 644. Lisäinfoa löytyy myös Pihtiputaan Yrittäjien kotisivuilta www.yrittajat.fi/fi-FI/keskisuomenyrittajat/pihtipudas sekä Elämää Maaseudulla Facebook-sivuilta www.facebook.com/elamaamaaseudulla

Messuliput:
Lauantain 10,00 €, lipulla pääsee seuraamaan sirkusesityksiä
Sunnuntai 5,00 €

Osoite: Pihtipudas-Sali, Tahkonpolku 9, 44800 Pihtipudas