NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Elokuvia, pesäpalloa ja hengellistä musiikkia luvassa perjantaille.Elokuvia, pesäpalloa ja hengellistä musiikkia luvassa perjantaille.

Elokuvia, pesäpalloa ja hengellistä musiikkia luvassa perjantaille.

7.7.2016 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärvi-viikon perjantai tarjoaa monenlaista ohjelmaa. Mikojanin linnan portit avautuvat toisen kerran ja siellä esitetään klo 14.30 Spede Pasasen komedia "Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut". Elokuvayleisöllä on mahdollisuus tutustua myös linnan tiloihin ja kuulla siitä tarinaa "linnanherra" Kari Ylisaaren johdolla.


"Kyyjärven kinoviikko" jatkuu Rientolassa klo 17.30, jolloin siellä esitetään maineikkaan ohjaajan, Zaza Urushadzen viides ohjaustyö, Mandariinit. Oscar®- ja Golden Globe® -ehdokas Mandariinit on äärimmäisen kaunis sodanvastainen julistus. Koskettava tarina pyrkii kohti sovintoa ja ymmärrystä veristen konfliktien keskellä - lämpöä ja huumoria unohtamatta - ja löytää juuri oikean tasapainon toivon ja epätoivon välillä.

Perjantaina illalla klo 18.00 tarjotaan yleisölle hengellistä musiikkia Lauri Lahtisen pihamaalla ja pesäpallosta kiinnostuneille on tarjolla 18.30 urheilukentällä ystävyysottelu Kyyjärvi-Perho. 

Tervetuloa osallistumaan Kyyjärvi-viikon tapahtumiin myös perjantaina.