NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Philo, Gregg ja Nicco - Amerikan ihmeet vierailivat Kyyjärvi DGP:llä!Philo, Gregg ja Nicco - Amerikan ihmeet vierailivat Kyyjärvi DGP:llä!

Philo, Gregg ja Nicco - Amerikan ihmeet vierailivat Kyyjärvi DGP:llä!

17.7.2016 Kyyjärven KyKy/KyKy DG/Niklas Vuorenmäki

Lauantai-iltana 16.7 Harsunkankaalla oli ilmassa todellista Frisbeegolf taikaa. Paikalle oli saapunut maailman tämän hetken frisbeegolfin TOP10 joukkoon mahtuva kolmikko; Gregg Barsby, Philo Brathwaite sekä Nikko Locastro. Päivän agendana oli heitto klinikka sekä illan päälle heitettiin haastekilpailu.

Heittoklinikkaan oli saapunut väkeä läheltä ja kaukaa, kaikkiaan oppia maailman huipuilta oli tullut ottamaan 25 hlöä. Väki jaettiin kolmeen ryhmään ja jokainen opetti klinikkalaisille vahvuuksiaan. Nikko rystyheittoa, Philo puttia ja Gregg kämmenheittoa. Uutta varmasti opittiin ja etenkin paikalla olleet juniorit imivät tietoa ja taitoa kuin sienet.

Klinikan jälkeen vuorossa oli haastekilpailu. Haastekilpailuun osallistui 36 heittäjää. Tarjoutui ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ja heittää näiden maailman parhaiden heittäjien kanssa. Ensi päässä seuran omat jäsenet sekä juniorit pääsivät heittämään huippujen ryhmissä. Harsulle oli saapunut myös ilahduttava määrä katsojia seuraamaan tovereiden heittoja. Keli oli otollinen hyvään tulostasoon. Ennen kilpailua Vesa Muhonen oli luvannut Kivijärven Kivekkäiden edustajalle Antti Kotilaiselle pizzan jokaisesta voitetusta amerikkalaisesta. Kilpailun voitti Gregg Barsby uudistetun radan ennätys tuloksella -12. Toisen sijan jakoi niin ikään upealla tuloksella Antti Kotilainen sekä Philo Brathwaite tuloksella -11. Neljänneksi sijoittui Nikko Locastro -7 tuloksella. Näin ollen Vesa on Antille pizzan velkaa! ;) Paikalliset heittäjät heittivät myös kelpo tuloksen, sillä jännitykseltä on ollut varmasti vaikea välttyä ihmisgallerian ja amerikkalaispoikien tähystäen vierellä. Kilpailun tulokset voit käydä katsomassa TÄSTÄ!

Paikalla oli myös sosiaalisesta mediasta tutut DG SOLVIK:in pojat Jason McNeck sekä Ricky Johnson! Pojat tarjosivat humoristisen läsnäolonsa lisäksi 25€ arvoisen lahjakortin Frisbeepointin verkkokauppaan. Sen sai itselleen heittämällä lähimmäs koria väylällä nro 15, tällä kertaa se henkilö oli Janne Muhonen 2m 73cm. Poikien edesottamuksia lajin parissa voitte seurata lisää TÄSTÄ!

Koko tapahtuma oli heittämällä hienoin mitä tämän lajin parissa Kyyjärvellä on järjestetty ja oli upeaa saada olla osana sitä. Nöyrin ja suurin kiitos tästä kunniasta, että saimme tämän tason kaverit paikalle kuuluu Keuruun Mandon kiertäjien Pentti Miettiselle. Philo, Nikko sekä Gregg kehuivat kaikki kovasti Harsunkankaan upeaa maastoa sekä rataa ylipäätään. He aikoivat tulla myös ensi vuonna pitämään klinikkaa ja toivotimme heidät lämpimästi tervetulleiksi myös vastaisuudessa. Kiitos kaikille osallistujille, katsojille, talkoolaisille sekä Foto Esa Niemiselle upeista valokuvista.

Lisää kuvia löytyy TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Tästä on hyvä jatkaa jälleen ensi viikon tiistaina 19.7 viikkokilpailujen merkeissä!

KyKy DG