NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Veikko Logren saateltiin haudan lepoonVeikko Logren saateltiin haudan lepoon

Veikko Logren saateltiin haudan lepoon

16.10.2016 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Veikko Logren siunattiin sunnuntaina 16.10.2016 Kyyjärven kappelissa. Hautauksen jälkeen muistotilaisuus oli kotona Saunakylässä.

Veikko Armas Logren syntyi 2.4.1958 Saarijärven Länsi-Kalmarissa Mirjam ja Voitto Logrenin perheeseen. Veikolla oli viisi siskoa ja neljä veljeä. Lauri-veli kuoli ennen kuin Veikko syntyi. Veikko varttui kotonaan suuren sisarussarjan keskellä. Hän kävi kansakoulun Kalmarissa. Nuoruudessa hän oli töissä Ruotsissa, jossa hänen Paula ja Eeva-Liisa sisarensa asuivat. Hän palasi Suomeen ja suoritti asepalveluksen.

Veikko vihittiin avioliittoon Päivin kanssa vuonna 1981. Avioliitosta syntyivät lapset: Janne, Ville ja Hanna. Yhteinen koti oli Karstulassa, josta muutettiin Kyyjärvelle v.1988. Veikolla oli kädentaidot ja hän ehti olla monenlaisissa töissä mm. Lahtisen metalliverstaalla.

Toiseen avioliittoon Veikko vihittiin Hilkan kanssa vuonna 2001. Veikko ja Hilkka asuivat aluksi Nurmijoen koululla, jossa heillä oli eläimiä. Veikko rakasti eläimiä. Oma koti ostettiin Saunakylästä, jossa Hilkka ja Veikko askartelivat myyntiin monenlaisia puisia palapelejä, pelejä ja leluja.

Veikon elämä päättyi äkillisesti 11.9.2016 kotona Saunakylässä. Häntä jäivät kaipaamaan lapset, lastenlapset, Hilkka ja sisarukset perheineen, naapurit ja ystävät.

Veikon siunasi Kyyjärven khra Olavi Vallivaara, kanttorina oli Minna Erkkilä ja suntiona Alpo Noponen. Muistotilaisuudessa kotona Saunakylässä muistopuheen piti khra Vallivaara ja hän luki adressit. Sahalla soitti Veikon muistolle Hilkan tytär Johanna, jota Minna Erkkilän säesti. Yhdessä Minna, Johanna ja Leena Linna lauloivat laulun: "Taalainmaan karjamajoilla". Monta tuttua virttä laulettiin ja sisarukset sekä ystävät muistelivat Veikkoa.