NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
NettiTV: Mikkelinpäivän 2.10 perhekirkko testilähetyksenä /Kanava 2NettiTV: Mikkelinpäivän 2.10 perhekirkko testilähetyksenä /Kanava 2

NettiTV: Mikkelinpäivän 2.10 perhekirkko testilähetyksenä /Kanava 2

2.10.2016 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Testilähetykset jatkuvat sunnuntaina 2.10 Mikkelinpäivän perhekirkolla klo 11.00. Lähetys näkyy Nopola News NettiTV / Kanava 2 -painikkeen alta.

Ainakin yksi Nopola Newsin NettiTV:tä pitkään vaivannut lähetysongelma on löytynyt ja nyt päästään taas testaamaan. Kuten vähän alunperinkin ajateltiin kyseessä oli verkkoliikenteellinen ongelma. PKSV Oy:n eli Pohjoisen Keski-Suomen Verkkopalvelut Oy:n seutuverkosta on nyt sammutettu vanhat runkolaitteet suunnitelmien mukaan ja reititykset ja liikenne kulkee ainoastaan uusien runkolaitteiden kautta. On selvää, että ylläpito selkeytyy ja yksinkertaistuu kun vanhat laitteet on pois pelistä.

Myös alueemme toisen verkkoyhtiön KSVV Oy:n eli Keski-Suomen valokuituverkot Oy:n verkossa ollut kiusallinen, ainoastaan Kyyjärveä vaivannut, pätkimisongelma on paikallistettu ja korjattu. Vika sattui vielä harmittavasti samaan aikaan kun asiakkaita siirrettiin Kuuskaistalta KSVV Oy:lle. Vika ilmeni selkeimmin mm. TV-palveluiden pysähtelynä ja internetyhteyksien viiveenä. Tiedotteen löydät myös verkkoyhtiön nettisivulta www.ksvv.fi.

Verkko-ongelmat eivät ole olleet toisistaan riippuvaisia.

Testiajossa on tänään lisäksi Rasperry ja OpenElec, joten pieniä toiveita on, että livekuva näkyy taas jossain vaiheessa suoraan TV:stä.

Tervetuloa linjoille

PS: Ainakin Applen mobiililaitteilla lähetys näkyi lähes moitteetta, mutta selaimella flash pysähteli lähes jatkuvasti. Tutkitaan ja palautetta voi laitaa Palaute -lomakkeen kautta. Äänet säädetään kohdalleen.