NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Liikuttavaa toimintaa Kyyjärvellä loma-aikaan!Liikuttavaa toimintaa Kyyjärvellä loma-aikaan!

Liikuttavaa toimintaa Kyyjärvellä loma-aikaan!

22.12.2016 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Niklas Vuorenmäki

Loma-aikaan sukulaiset ja läheiset palaavat Kyyjärvelle. Usein kysytään mitä liikunnallista toimintaa Kyyjärvellä on joulunaikaan tarjolla. Tässäpä vastaus kysymyksiin.

Liikuntahallin lattiaremontista johtuen liikuntahalli on käyttökiellossa. Halli käytettävissä Tapaninpäivänä 26.12. Liikuntahallin vapaita käyttövuoroja voi katsoa täältä. Käyttövuorojen ulkopuolisesta käytöstä peritään vuoromaksu 9€+alv/1t+tarvittaessa oven avaus maksu 15€+alv/kerta. Oven avausta voi tarvittaessa tiedustella Teknisen toimen päivystys numerosta 044 459 7170. Kertavuorojen maksu kunnantoimistolle kun virasto aukeaa. Ei muuta kuin omalla porukalla liikuntahallille kuntoilemaan.

Kivirannan kuntosali auki myös loma-aikaan ma, ti ja to klo 15-20. Kertamaksut voi maksaa valvojan tiskille.

Kyyjärven KyKy järjestää perinteisen lentopallon kinkun sulatus turnauksen tapaninpäivänä 26.12. Lisätietoja tulossa lähipäivinä. Tervetuloa mukaan pelaamaan ja seuraamaan otteluita. Loppiaisena järjestetään naisten lentopalloturnaus, lisätietoja täältä. Seura tarjoaa myös avantouinti mahdollisuuden 26.12. Sauna on lämmitettynä miehet 15-16.30 ja naiset 16.30-18.

Ulkoliikuntapaikkoja ylläpidetään ja huolletaan kelien mukaan. Valitettavasti kaukalo ja hiihtoladut ovat kelistä johtuen toistaiseksi käyttökelvottomassa kunnossa.

Muistakaahan tehdä säännöllisesti yhdessä adventtihaasteita joulun alla. Adventtihaasteet voit käydä videon muodossa katsomassa täältä.

Rauhallista ja liikunnallista joulun aikaa toivottaa:
Kyyjärven kunta
Liikuntatoimi