NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
TALKOOKUTSUTALKOOKUTSU

TALKOOKUTSU

11.1.2017 Kirjasto / Maarit Ohranen

Kirjaston muutto uusiin tiloihin on mitä riemastuttavin asia, mutta samalla se tietää huimaa työmäärää. Putsattavana, pakattavana ja kannettavana on noin 27 000 nidettä (n. 23 000 kirjaa + muu materiaali). Tahtoisitko tulla auttamaan?

Kirjastossa on valmistauduttu tulevaan muuttoon jo viikkojen ajan. Aineistoa on käyty järjestelmällisesti läpi: kirjoja on poistettu, siirretty varastoon jne. Vielä ennen muuttoa aineisto tulisi imuroida ja pyyhkiä ennen uusiin tiloihin siirtämistä. Tavoitteena on saada uusiin tiloihin hyväkuntoinen, puhdas ja ajanmukainen kokoelma, joka palvelisi mahdollisimman hyvin asiakkaitamme.

Paljon on tehty, mutta paljon on vielä tekemättäkin. Tahtoisitko tulla auttamaan meitä suuressa urakassamme? Tammikuussa alamme pakkaamaan jo varastokirjoja, joten putsaus- ja pakkausapua kaivattaisiin. Helmikuussa varsinaiseen kirjojen siirtoon tarvitsisimme myös miesvoimaa.

Mikäli haluat osallistua talkoisiin, ota yhteyttä kirjastoon, niin kerromme lisää ja voimme sopia aikataulusta. Voit käydä kirjastossa Koulutie 4 (jossa palvelemme tammikuun ajan), soita / laita tekstiviestiä numeroon 044 4597062 tai ota yhteyttä sähköpostilla kyykirja@kyyjarvi.fi.

Tammikuun ensimmäinen talkoopäivä on to 12.1., johon on jo vapaaehtoiset ilmoittautuneet. Seuraavat talkoopäivät ovat

  •  ti 17.1. klo 17 - 20
  •  to 19.1. klo 9 - 12
  •  ti 24.1. klo 17 - 20

Tammikuun talkoissa sopiva osallistujamäärä on 2-4 henkilöä päivää kohti. Ilmoittauduthan ennakkoon, jos olet valmis auttamaan. Myös helmikuun talkoisiin haluaisimme ennakkoilmoittautumisen (vaikka aikataulu varmistuu myöhemmin), jotta tietäisimme suunnitella muuttoa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Kirjaston henkilökunta on luonnollisestikin paikalla.

Kiitos jo etukäteen kaikille vapaaehtoisille!