NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
"Puistossa tavataan" suunnittelupalaveri maanantaina 23.1 klo 18.00! Tulethan sieki ?"Puistossa tavataan" suunnittelupalaveri maanantaina 23.1 klo 18.00! Tulethan sieki ?

"Puistossa tavataan" suunnittelupalaveri maanantaina 23.1 klo 18.00! Tulethan sieki ?

19.1.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Päättynyt vuosi oli meille kyyjärvisille varsin erikoinen ja tulee jäämään historiaan muistelujen arvoisena ajanjaksona. Vuoden lopulla meille annettiin valtakunnallistakin tunnustusta palkitsijoiden mielestä poikkeuksellisesta suhtautumisesta vieraista maista tulleisiin lähimmäisiimme.

Onnistuminen nopeasti eteen tulleessa poikkeuksellisessa tilanteessa on meidän kaikkien ansiota ja siitä syystä olemme kunnan taholta järjestämässä Kotikylän puistoon sellaista "Puistossa tavataan" kansalaisjuhlaa, johon osallistuu mm. sisäministeri Paula Risikko ja mahdollisesti muitakin valtakunnan tason vaikuttajia.

Tapahtuma järjestetään maanantaina 6. helmikuuta klo 18.00.

Tapahtumasta on tarkoitus luoda sisällöltään sellainen, että se soveltuu kaiken ikäisille kuntalaisille. Puistoon tullaan pystyttämään teltta, jossa tarjolla on kahvia, mehua ja grillimakkaraa. Puistoon rakennetaan myös perinteiset rakovalkeat, jotta mahdolliset pakkasasteetkaan eivät aiheutuisi ongelmaksi. Alustavasti mm. YLE on suunnitellut lähettävänsä toimittajat paikalle ja varmaankin myös muita median edustajia löytää tiensä tuolloin Kotikylän puistoon. 

Idea siis on, mutta tässä vaiheessa vielä sisältö puuttuu. Saadaksemme rakennettua onnistuneen tapahtuman puitteiden, tarjoilujen ja ohjelman suhteen, kutsun kaikkia yhdistyksiä ja yksittäisiä kuntalaisia tapahtuman suunnittelupalaveriin kunnantalolle maanantaina 23.1.2017 klo 18.00. 

Kyyjärvellä on useita toimivia yhdistyksiä ja aktiivisia kansalaisia. Tehdään hieno tapahtuma yhdessä. Tervetuloa kunnantalolle maanantaina. Kiehautan kahvit.

Eero