NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
#KyySport - Liikuntaleiri laik nevö pifoor 2017 ilmoittautuminen aukeaa 7.4! Katso video mitä tuleman pitää!#KyySport - Liikuntaleiri laik nevö pifoor 2017 ilmoittautuminen aukeaa 7.4! Katso video mitä tuleman pitää!

#KyySport - Liikuntaleiri laik nevö pifoor 2017 ilmoittautuminen aukeaa 7.4! Katso video mitä tuleman pitää!

1.4.2017 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Niklas Vuorenmäki

#KyySport 2017 – Liikuntaleiri laik nevö pifoor tulee tänä kesänä lujempa, laadukkaammin ja kovemmin kuin koskaan! Käykää zekkaamassa videolta mitä tulevan pitää! Ainakin ohjaajat ovat heittäytyvää sorttia! :D LAITA VIDEO FACEBOOKISSA JAKOON JOS TYKKÄSIT! Kaikkien videon jakaneiden ja alle kommentoineiden kesken arvotaan 3kpl #KyySport leirituotetta!

Käy katsomassa huumoripainotteinen video TÄSTÄ!

Kyseessä on lasten ja nuorten toiminnallinen liikuntaleiri, joka on saavuttanut suuren suosion jopa yli kuntarajojen. Leiri on vuorossaan jo viides järjestettävä. Kyyjärven liikuntatoimen järjestämälle leirille ohjelmistossa on luvassa uutta äksöniä sekä tuttua hitti ohjelmaa mm. korikiipeilyä, zorbailua, slack-linea, AirTrack -volttirataa, ratsastusta, jousiammuntaa, seinäkiipeilyä, erilaisia vesiaktiviteetteja, selviytymistaitoja, mahdollisesti suojalkapalloa ja lauttailua ja paljon muuta. Leirille sisältyy myös yöpymistä ja päiväretkiä.Tänä kesänä pidetään hauskaa LAIK NEVÖ PIFOOR! (Leiriohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtana.)

Päiväleiri on tarkoitettu 8-16 vuotiaille lapsille! Vanhimpien 14-16 vuotiaiden leiri 17.7-21.7. Nuorempien 8-10 vuotiaiden leiri 24.7-28.7. Keskimmäisten 11-13 vuotiaiden leiri 31.7.-4.8. Leiri järjestetään päivittäin klo 10-15 välisenä aikana, muutamia poikkeuspäiviä sekä retkipäiviä lukuunottamatta.

Ilmoittautuminen aukeaa 7.4. Paikkoja tarjolla rajoitetusti. Kyyjärven kuntalaiset ovat ilmoittautumisjärjestyksessä etusijalla. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tulevat Nopola Newssiin, pysykää kuulolla!