NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Rollaattori ralli 29.4 Paletissa - Tule huollattamaan apuvälineesi ja naura Vesa Karvisen mukana!Rollaattori ralli 29.4 Paletissa - Tule huollattamaan apuvälineesi ja naura Vesa Karvisen mukana!

Rollaattori ralli 29.4 Paletissa - Tule huollattamaan apuvälineesi ja naura Vesa Karvisen mukana!

28.4.2017 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Kyyjärven KyKy / Niklas Vuorenmäki

Tule mukaan liikkumaan ja nauramaan vapun aatonaattona Palettiin 29.4! Kyyjärveläiset toimijat ovat jälleen lyöneet hynttyyt yhteen yhteisen hyvän puolesta ja järjestäneet tapahtuman, jonka teemana on: "Nauru ja liikunta pidentää ikää". Tapahtuman päätähtenä on hauskuuttamassa huumorikouluttaja Vesa Karvinen. Yhteisenä huolenamme on ollut myös se, että paljon on Kyyjärvellä ikäihmisiä, jota liikkuvat huonossa kunnossa olevilla apuvälineillä. Rollaattori ratsian pitäjä, Korjaamo J-A Uusisalo pitää tarkkasilmäisenä ja taitavana korjaajana huolen, ettei tapahtumasta kukaan poistu huonokuntoisella apuvälineellä! :)

10:00-12:00 Rollaattoriralli ohjelmaa

Tapahtumapaikka Paletin takapihalla 29.4

Ilmainen Rollaattori ratsia: Rollaattoreiden ja muiden apuvälineiden kunnostuspiste. Jokainen apuvälineellä tapahtumaan osallistuja käy tarkistuttamassa apuvälineensä Korjaamo J-A Uusisalon ratsiapistellä. Tarvittaessa kiristetään jarrut, öljytään ja laitetaan renkaisiin ilmaa ym.

Rollaattorirallissa tavoitteena on kiertää rollaattori rallirata juuri katsastetulla menopelillä! Terveystarjastaja Kirsi Ruhlmannin tasapainoradalla saat tietoa tasapainosi tilanteesta. Jokaiselle tasapainoradan tai rollaattoriradan kiertäneelle tarjotaan Kylätuvan naisten toimesta vapun ajan virvokkeita ilmaiseksi. Muille tarjoiluista peritään pieni maksu. Kaikkien radoille osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti ja tavarapalkintoja. Arvonta suoritetaan klo 11:45 Paletin aulassa.

Kyyjärven Kyvyllä on makkaratarjoilua pientä korvausta vastaan.

12:00-12:30 Iloa ikäihmisen arkeen ja elämään!

Tapahtuma jatkuu Paletin aulassa.

Tapahtuman päätähtenä Huumorikouluttaja Vesa Karvinen kertoo omintakeisella huumorilla varustettuna havaintoja ikäihmisten elämästä!

Tervetuloa paikanpäälle liikkumaan ja nauramaan!

Yhteistyössä
Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi
Kyyjärven KyKy
Saarikka
Korjaamo J-A Uusisalo
Kylätuvan naiset