NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Huipan Fani Klubi (HFK) sai kiinnityksen kiertopalkintoon naisten lentopalloturnauksessa KyyjärvelläHuipan Fani Klubi (HFK) sai kiinnityksen kiertopalkintoon naisten lentopalloturnauksessa Kyyjärvellä

Huipan Fani Klubi (HFK) sai kiinnityksen kiertopalkintoon naisten lentopalloturnauksessa Kyyjärvellä

14.1.2018 KyKy/Annemari Mäntynen

Mukana palloilemassa olivat myös Alajärven Ankkureiden C-pojat. Poikien valmentaja Tuomo Haavisto otti yhteyttä ja kysyi voisivatko pojat päästä mukaan pelaamaan naisia vastaan ja hakemaan tulevia turnauksia varten pelikokemusta. Poikia vastaan oli mukava pelata ja mielellään otetaan pojat uudelleenkin mukaan jos vaan haluavat tulla. Muutamissa muissakin joukkueissa pelasi miehiä. Miehet eivät kuitenkaan saaneet hypätä torjuntaan naisia vastaan ja iskulyönti piti tapahtua jalat maassa.

HFK oli hankkinut kuvassa näkyvät hienot pelipaidat itselleen, mutta ne eivät valitettavasti aivan ehtineet turnaukseen. Joukkue oli myös viime tipassa saanut kovan vahvistuksen Alajärven Ankkureiden entisestä passarista Elizaveta Aredyevasta. "Lisa" oli tullut Suomeen lomalle Pietarista ja hän halusi loppiaisena tulla turnaukseen pelaamaan lentopalloa. Lisan tuttava oli soittellut Kalliojärven Hannulle joka oli arvellut, että eiköhän Lisa johonkin joukkueeseen mahdu. Mielelläänhän HFK otti hänet porukkaansa, kun heiltä puuttui yksi pelaaja. Lisa oli monille meille harrastepelaajille vaikea torjuttava ja aivan pitelemätön iskulyönneissään.

Turnaus vietiin läpi 12 joukkueen kesken. A-sarjaan ilmoittautui vain yksi joukkue ja senpä vuoksi kaikki joukkueet pelasivat lopulta samassa eli b-sarjassa.  Vielä edellisenä iltana kerättiin viimeistä joukkuetta, jotta saataisiin lohkot jaettua 12 joukkueen kesken ja näin kaikille tulisi saman verran pelejä. Parista joukkueesta puuttui pelaajia ja välillä lainattiin pelaajia lepovuorossa olevilta vastustajilta. Eli ihan pipo tiukalla tätä turnausta ei viety läpi. 

Kiitos kaikille mukavista peleistä! Kenties keväällä taas pelaillaan seuraavan turnauksen merkeissä. Olkaahan kuulolla! 

Tulokset:

1 HFK                                7 AA-Löysät

2 Toljantterit                      8 Wasa-Volley

3 Rennot Ranteet                9 Härmän Akat

4 Jämät                             10 Mimmit

5 Töve                               11 Tiikerit Harraste

6 Aaveet                            12 Perhiswolley