NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Muistathan maakuntaviestin talkooväen tapaamisen tänään klo 18.00 Kivirannan salissa!Muistathan maakuntaviestin talkooväen tapaamisen tänään klo 18.00 Kivirannan salissa!

Muistathan maakuntaviestin talkooväen tapaamisen tänään klo 18.00 Kivirannan salissa!

14.2.2018 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille.

Hieno likkunnallinen viikonloppu lähestyy täällä Kyyjärvellä. Lauantaina 17.2 hiihdetään Keski-Suomen 71. maakuntaviesti Kyyjärvellä Harsunkankaan legendaarisissa maastoissa. Kauppakeskus Paletin läheisyyteen on alkuviikosta pystytetty hieno kisakeskus, jossa varsinaisena kisapäivänä puffetti pelaa ja suksi luistaa. Hännisen Sami jytkäyttää lähtöpamauksen klo 12.00.

Tapahtuma on kokoluokaltaan sellainen, että sen onnistuminen edellyttää aktiivista talkootoimintaa ja ennen kaikkea kaikkien talkoolaisten tietoisuutta tehtävistään tapahtuman onnistumiseksi.

Järjestelytoimikunta on kokouksissaan ansiokkaasti jaotellut olennaisia tehtäviä ja myös kysellyt toiminnoista vastaavia henkilöitä tehtäviin.  Klikkaa tätä niin näet ketkä ovat jo suostumuksensa talkoisiin antaneet.

Nimilista on ansiokas, mutta ei riittävä! Varmaa on, että tulemme tarvitsemaan lisää vapaaehtoisia kuntalaisia mukaan toteuttamaan tätä historiallista tapahtumaa.

Järjestelytoimikunta kutsuukin kaikki oheisessa listassa nimettyjen henkilöiden lisäksi jokaisen kuntalaisen, joka haluaa olla mukana kantamassa kortensa kekoon homman onnistumiseksi, Kivirannan salille tänään keskiviikkona, ystävänpäivänä 14.2. klo 18.00 yhteiseen käskynjakoon. Kyseisessä tapaamisessa käymme yhdessä läpi kaikki vastuualueet ja tehtävät, jotta homma pelaisi kuin Strömsössä.

Tarjoamme talkooväelle tässä tilaisuudessa kahvit ja pientä purtavaa, ja talkootehtävissä toimijoille sitten kisapaikalla lounaan ja kahvit.

Tervetuloa tekemään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma Kyyjärvelle.

(Kuva: Tapio Heiskanen)