NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Helmikuun kuulumisiaHelmikuun kuulumisia

Helmikuun kuulumisia

1.2.2018 Mari Autio/MLL

 

MLL:n helmikuun kokouksessa suunniteltiin yhdistyksemme syntymäpäiväjuhlia Harsulla. Väkeä saapui paikalle mukavasti, vaikka sää oli vilakka. Tarjottavat maistuivat ja juhlalasku oli onnistunut! Kävijoiden kesken arvottiin yllätyspalkinto ja Possu ja Nalle taisivat saada taas joukon uusia faneja. Viispiikkisestäkin oli toimittaja juttua tekemässä. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!


Hallitus suunnitteli myös juhlavuoden kunniaksi piirustuskilpailun järjestämistä. Kilpailu on kaikille kyyjärveläisille 0-16-vuotiaille avoin. Kilpailu järjestetään maaliskuun aikana. Tästä tulossa vielä lisäohjeet aivan tuota pikaa.


Kokouksessa kävimme läpi myös ajankohtaisia aiheita. Pop up-toiminta alkaa pyörimään alkuvaikeuksista huolimatta, eli ensimmäinen pop up-tapahtuma on Paletissa sunnuntaina 4.3.2018. MLL jakaa tuolloin lapsille ilmapalloja ja järjestää arpajaiset. Joka arpa voittaa, eli voittoja luvassa joka ostajalle. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki!


Jäsenkirjeet pyrimme postittamaan mahdollisimman pian, kunhan kaikki tiedot yhteistyökumpppaneista ym. saadaan ajantasalle. Jäsenkirje postitetaan kaikille jäsenmaksun maksaneille.


MLL:n toiminnan jatkumisen turvaamiseksi jatkossakin, tarvitsemme kipeästi lisävahvistusta hallitukseen. Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä yllekirjoittaneeseen. Haluamme jatkaa toimintaa lasten ja perheiden parissa edelleen, Sinä voit olla meille tässä avuksi.

 

Pakkaskelien keskellä aurinkoa päiviinne!

Kuva: Anne Mietala/Viispiikkinen