NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Naisia hemmotellaan Naisten illassa 4.5 Kauppakeskus Paletissa.Naisia hemmotellaan Naisten illassa 4.5 Kauppakeskus Paletissa.

Naisia hemmotellaan Naisten illassa 4.5 Kauppakeskus Paletissa.

1.5.2018 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Kevään juhlien lähestyessä hemmotellaan naisia oikein kunnolla Paletin Naisten illassa. Luvassa on monenlaista ylläriä liikkeissä ja HET-teatterin muotinäytöksessä katsaus kevään uutuuksiin, kakkubuffet ja muuta naposteltavaa. Illan musiikista vastaa Duo J& J. Karstulan kisaveikkojen voimistelunäytökset ja Pentikin järjestämä kattauskilpailu tuovat väriä tapahtumaan ,lisäksi esittelijöitä aulassa ja pikkurahalla pikakampauksia , meikkauksia ja kynsien hoitoja, arvontaa ja vaikka mitä.

Perjantaina 4.5 kannattaa lähteä viettämään mukavaa tapahtumailtaa Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle. Naisten illassa klo 17-20 luvassa on todella hyviä tarjouksia tuotteista ja mm. Salesta jokaiselle naiselle lahja, samoin Boutique Minna lahjoittaa huivin naisten illan asiakkaille, Iittala outletissa yllätyslahja ostosten yhteydessä ja Vaateliike Evesissä lahjakorttiarvonta asiakkaille, myös Marimekosta ostosten yhteydessä saa yllätyslahjan. Maukas kakkubuffet löytyy Minnan Cafesta, jossa pääsee tutustumaan monenlaisiin kakkuherkkuihin. 

Kauneus ja Hyvä Olo Zaran liike on ehtinyt jo avautua Palettiin sopivasti Naisten iltaan mennessä. Saara Pitkänen Saarijärveltä kertoo, että tutustumistarjouksena perjantai-iltana on saatavissa pikameikkauksia ja -kampauksia vitosella  ja pikakasvohoitoja kympillä, sekä tuotteita tarjoushinnoin. Zaran liikkeessä tulee palvelemaan jatkossa myös Parturi-kampaaja Suvi Koivusaari, jolta voi myös naisten illassa ottaa pikakampauksen. Kyyjärven yrityksistä Paletissa on mukana Hierontapalvelu Lumous ja Parturi -Kampaamo Unelma. Kyyjärven apteekki lupaa hyviä tuotetarjouksia ja arvontaa. Koivuniemen Hunajatuote myös paikalla. 

Naisten illan ohjelmassa musiikista vastaa Duo J& J eli Jari Simola ja Jukka Mäkelä, jotka esiintyvät hyväntekeväisyysperiaatteella, eli halutessaan voi lahjoittaa retkirahaa kutosluokkalaisten retkirahaa varten. Heti klo 17.30 nähdään kaunis ja taidokas Karstulan Kisaveikkojen tyttöjen voimistelyryhmä, jossa tyttöjä myös Kyyjärveltä. Ryhmän esitys toisen kerran klo 18.30. HET-teatterin muotinäytöksessä esitellään kevään uutuusasusteita klo 18 ja 19. Nämä kaikki nähtävissä ja kuultavissa entisissä Paletti Sportin tiloissa, siellä löytyy kauppiatten tarjoamana illan asiakkaille myös pientä naposteltavaa.

Tervetuloa siis Palettiin ja koska Äitienpäiväkin lähestyy, niin nyt on hyvä aika etsiä samalla lahja äidille. Jos lahjan keksiminen vaikeaa, niin Paletin lahjakortti on aina hyvä valinta.