NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Viheralueiden hoitoViheralueiden hoito

Viheralueiden hoito

9.5.2018 Kyyjärven seurakunta

Kyyjärven seurakunta hakee viheralueiden hoitoon toimijaa

 

 

Kyyjärven ev.lut. seurakunnan nykyinen VIHERTÖIDEN TOTEUTTAMISEN sopimus on päättynyt 2017, silloisen toimijan suunnatessa toimintaansa muualle.

Eriytämme samalla palvelulohkoja, mutta jatkamme kuitenkin mm. vihertyön ulkoistamista lähes entisenlaisesti tulevana kesäkautena (ei sankarihautojen kukitus- ja hoitotyötä).

Tarkoitus on saada monivuotinen sopimus. Hyvä vihertyöammattilainen, tule rohkeasti toteuttamaan suunnitelmaamme vakihenkilöstön ohjauksella.

 

Pyydämme alv-verollista, kausihintaista; kk-/kertalaskutuk-sellista tarjoustanne seurakunnan nurmikkoalueiden leikkaus ja hoitotyöstä eli kasvukauden alusta sen loppuun eli pääsääntöisesti toukokuun puolivälistä - syyskuun alkuun, työn toteuttamiseen soveltuvilla leikkureilla ja trimmerillä. Työalueina ovat tärkeysjär-jestyksessä; kirkonseutu (Könkkälän mäki) sankarihautoineen, Virkkakankaan hautausmaa lähialueineen (käyntiporttialueet, pysäköintialueen reunat jne., ns. Pappila, etu- ja takapihoineen sekä asuintalon (Vallivaara) piha-alue.

Leikkuukertojen määrä on noin 16 krt ja trimmeröintien määrä n 6 krt. Pinta-alaa on hehtaariluokkaa ja kaikki alueet sisältävät kohteita, joihin on asennoiduttava niitä varoen (muistomerkit, istutukset jne.). Alueisiin on käytävä tutustumassa ennen tarjouksen jättämistä.

 

Seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut kirjalliset tarjoukset kone- ja henkilötiedoin, tunnuksella "vihertyö", tulee jättää pikaisesti eli jo 18.5.2018 klo 15 mennessä Pappilaan, osoitteeseen Tuliharjuntie 19, 43700 KYYJÄRVI (sähköisesti toimitettu tarjous huomioidaan, s-posti: kari.kemppainen@evl.fi).

Lisätietoja antaa vt. seurakuntamestari Juha Humalajoki p. 014 525 3300,

040 910 0287, kokonaisuudesta ja käytännöistä voit myös tiedustella talous-vastaavalta, tv. Kari Kemppainen p. 040 506 2408

Seurakunta pidättää itselleen oikeuden epäselvän tarjouksen hylkäämiseen tai vastaavasti sen huomioimiseen. Valinnassa käytetään 80 % hintapainotusta, muitten yritystekijöitten ja referenssien painoarvon ollessa loput.

Urakointisopimukset tehdään vähintään 3 vuoden ajalle/toistaiseksi 6 kk irtisanomisajalla.

 

 

 

                                            Kyyjärvellä 9.5.2018

                                            kirkkoneuvoston psta Kari Kemppainen