NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Asiaa liikuntahallin käytöstä!Asiaa liikuntahallin käytöstä!

Asiaa liikuntahallin käytöstä!

1.10.2018 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Niklas Vuorenmäki

Tärkeä paikka meille kaikille, kuntamme ylpeydenaihe, liikuntahalli. Niin paljon se antaa ja mahdollistaa huikeita elämyksiä liikunnan ja urheilun parissa. Pidetäänhän siitä yhdessä huolta ja kunnioitetaan ja kohdellaan sitä arvonsa mukaisesti! Muutama pieni muistutus olisi paikallaan kaikille liikuntahallin käyttäjille.

Liikuntahallin lattia on vielä hauras, johtuen vähäisistä lakkakerroksista. Minkään esineen vetäminen lattiaa pitkin on ehdottomasti kielletty! Patjavaunu ei ole lasten leikkikalu ja sen päällä ei saa olla kun sitä vedetään salissa. Halliin sisälle ainoastaan sisäliikuntakengissä. Tarkistathan myös, että kengistäsi ei tule jälkiä lattiaan, sillä myös jotkut sisäliikuntakengät jättävät jälkiä.

Kaikki vuorojen käyttäjät ovat vastuussa tilojen siisteydestä sekä tilan ja välineiden käytöstä. Kaikki välineet tulee laittaa takaisin omille paikoilleen välinevarastoissa käytön jälkeen! Viimeinen salin käyttäjä huolehtii kaikki valot pimeäksi myös pukuhuoneista sekä lukitsee ovet lähtiessään. Meillä Kyyjärvellä ollaan hyvin liikuntamyönteisiä ja kaikki välineet ovat pääosin yhteisessä käytössä, pidetäänhän siis niistä myös yhdessä huolta! :)

Näitä sääntöjä noudattamalla saadaan pidettyä meidän kaikkien yhteiset tilat siistinä ja hyvässä kunnossa myös vastaisuudessa. Tämä muistutus ei ole kohdistettu kenellekkään henkilökohtaisesti, vaan muistutus meille kaikille.

Liikunnallista syksyä kaikille!

Terveisin
Kyyjärven kunta
Liikuntatoimi