NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Naisten lentopalloturnauksen tulokset ja tunnelmia 5.1 2019Naisten lentopalloturnauksen tulokset ja tunnelmia 5.1 2019

Naisten lentopalloturnauksen tulokset ja tunnelmia 5.1 2019

7.1.2019 Kyky/Annemari Mäntynen

A-sarjassa voitto Hymylle ja B-sarjassa Ylämyllyn Yllätykselle

Turnaukseen osallistui ennätysmäärä pelaajia, eli 18 joukkuetta. Lisäksi vielä yksi joukkue olisi halunnut tulla B-sarjaan, mutta harmittaa, kun emme voineet ottaa heitä, koska päivästä olisi tullut ehkä liian pitkä ja otteluohjelman teko olisi tuottanut melkoista päänvaivaa. Monenlaista ajatusta oli ilmassa ennen turnausta. Tuliko otettua liikaa joukkueita turnaukseen? Miten saadaan aikataulut pitämään, mahtuuko joukkueet pukukoppeihin ja riittääkö tarjoilut? Nyt jälkeenpäin voi sanoa, että huoli oli turhaa. Ainoastaan A-sarjan pelit venyivät hieman pitempään 3 kentällä. Muilla kentillä aikataulut pitivät melko hyvin.  

Useat joukkueet tulivat harjoittelemaan kuvioitaan ennen kevään sarjakauden aloitusta. Hienoja otteita taas nähtiin taas kaikissa joukkueissa. Joukkueet olivat tasaisia ja monet ottelut päättyivätkin alkusarjassa 1-1 joten lopputuloskin olisi voinut kääntyä helposti aivan päälaelleen. Turnauksessa oli hieman puhetta mahdollisesta yöturnauksen järjestämisestä keväämmällä. Jos joukkueet ovat kiinnostuneita, niin mikäpä ettei sellaista tulla järjestämään. Viestiä vaan Kykylle hyvissä ajoin, niin laitetaan yöturnauskoneisto käyntiin.

Kuvassa oleva pienin "pelaaja" eli Piki-koira on myös innokas lentopallokoira. Piki juoksi palloja kiinni tai ainakin yritti kovasti, kun pääsi narusta vapaaksi. Ja näkyy olevan usein innokas katsoja myös miesten 1-sarjan peleissä.

Sijoitukset:

A-sarja:                                           

1. Hymy

2. Omanin Munkit

3. Soinin Tiikerit A-tytöt

4. Ihansama

5. Laihian Luja -03

6. Wasa-Volley 

-----------------------------------------------------------------

B-sarja:

1. Ylämyllyn Yllätys              7. Jymyttäret

2. Nice                                8. Entiset

3. Hukkajengi                      9. Tuuliset

4. Mimmit                         10.Team Villasukat

5. HFK                              11. Perhis Wolley

6. Helmet                          12. Alajärven Ankkurit C-tytöt