NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Yrittäjien syyskokous ja viertaita naapuristaYrittäjien syyskokous ja viertaita naapurista

Yrittäjien syyskokous ja viertaita naapurista

15.11.2019 Kyyjärven yrittäjät / Katriina Oinonen

Kyyjärven yrittäjät pitivät syyskokouksen POP Pankilla tostai-iltana ja vieraaksi oli tullut naapurista Alajärveltä 4 Alajärven yrittäjien hallituksen jäsentä.

Ennen kokousta vieraat kävivät tutustumassa Tulostekniikka Oy:n toimintaan ja tiloihin. Keskustelu yritysvierailulla oli vireää ja vieraat esittivät monia hyviä näkemyksiä ja kysymyksiä omien eri alojensa kokemuksien perusteella.

Sitten siirryttiin POP Pankille, jonne Ohrasen Elina oli laittanut kahvit ja kastamiset valmiiksi. Sääntömääräinen kokous käytiin nopeasti läpi. Päätettiin, että puheenjohtajana vuonna 2020 jatkaa Jaakko Uusisalo ja kaikki hallituksen aiemmat jäsenet jatkavat mukana. Hallituksessa ovat Tuula Lillvis, Elina Ohranen, Jari-Pekka Uusisalo, Jukka Viertamo, Valtteri Noponen, Sakari Parkkonen, Lauri Lahtinen, Pasi Kirvesmäki ja Kai Oinonen.  

Kokouksen jälkeen esittäytyi Siiri Saarimaa. Hän on töissä Karstula-Kyyjärven 4H:lla Vihreää kultaa -hankkeessa, jossa ajatuksena on rohkaista nuoria kehittämään itselleen työtä luonnosta ja rohkaista yrittäjyyteen ja yrittelijäisyyteen. Tässä on yrittäjille hieno mahdollisuus toimia yhdessä nuorten kanssa ja saada heidät kiinnostumaan yrittäjyydestä. Keskustelussa heräsi monia ajatuksia mitä voimme yhdessä tehdä.

Siirin jälkeen pääsimme kunnolla tutustumaan vieraisiimme. Kirsi Kujala, joka toimii Alajärvellä puheenjohtajana, kertoi hänen ja miehensä yrityksestä Kujakon Oy:stä. Kirsille Kyyjärvi onkin tuttu paikka, koska hän on lähtöisin Peuralinnasta. Lisäksi Alajärveltä olivat tulleet kylään Markku Harju Info-Kirjakauppias pitkältä ajalta, Jukka Salmenaukio Japo Oy:stä sekä Tuomo Paavola. Tuomo toimii tällä hetkellä koulutuspuolella, mutta on myös pitkänlinjan yrittäjä mm. autokoulualalta. 

Keskustelu oli mielenkiintoista ja siinä vaihdettiin paljon hyviä ideoita ja ajatuksia yrittäjäyhdistystoiminnasta sekä sovittiin yhteistyön jatkuva alajärveläisten kanssa mm. kyyjärvisten viertailulla Alajärvelle.

Kiitos kaikille osallistujille ja tietysti erityis kiitos meidän vieraille!