C-junioreiden kotiturnaus pelattuC-junioreiden kotiturnaus pelattu

C-junioreiden kotiturnaus pelattu

7.12.2019 Kyyjärven kyky/Janne Paananen

C-junioreiden ensimmäinen voitto taisteltu!

Eka peli NJ/SeLeä vastaan, eka erä puoleen väliin tiukkaa vääntöä, mutta erän lopussa vastustaja karkasi helppoon voittoon. Toiseen erään vastustaja teki useamman vaihdon ja erää johdettiin jo 9-0, mutta erä jatkopalloille ja vastustajalle erittäin tiukan väännön jälkeen. Ottelu NJ/SeLelle 2-0(25-14, 31-29).
Toinen peli Napaa vastaan, eka erä todella tiukka koko ajan lopussa vastustaja hieman parempi ja erä rovaniemeläisille. Toisessa erässä hyvä alku ja johdettiin 5-0, mutta sitten Napa tuli rinnalle ja ohi. Peli Napalle 2-0(25-23, 25-16).
Viimeisessä pelissä vastassa KempeLe2. Ensimmäisessä erässä ei oikeen meinannut onnistua mikään.Syöttö ja vastaanotto huonoa, erä helposti vastustajalle.
Toinen erä oli tiukkaa tilanteeseen 8-9 kunnes vastustaja näytti menevän helppoon voittoon. Tilanteessa 19-24 Onni syöttämään ja hyvän syötön ja joukkueen huikean taistelun jälkeen erä Kyvylle 26-24! Kolmannessa taisi olla sen verran itseluottamusta edellisen erän voitosta että se meille 15-8! Ottelu kyvylle 2-1(10-25, 26-24, 15-8). Hieno ensimmäinen ottelu voitto C-junioreille tästä on hyvä jatkaa treeniä. C-junioreiden pelit jatkuu tammikuun puolella, mutta D-junioreiden kanssa suunnataan ensi lauantaina ala-härmään.