NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
KyKy SB - Voittoputki jatkui Alavudella!KyKy SB - Voittoputki jatkui Alavudella!

KyKy SB - Voittoputki jatkui Alavudella!

15.12.2019 Kyyjärven KyKy / KyKy SB / Niklas Vuorenmäki

"Vahvan joukkueen merkki on se, että kyetään voittamaan pelejä huonoinakin päivinä." KyKy SB jatkoi voittoputkeaan eilen Alavudella.

VALPAS 4 - 5 KyKy SB

"Lähdetään pojat ekaan peliin harjoittelemaan vahvaa pallonhallinnallista peliä" -Henri Jäntti⁣

Ja niin tosiaan teimme. Palloa ja peliä hallittiin vahvasti, mutta maalinteko oli tavattoman vaikeaa. Peli Valpasta vastaan yltyikin tiukaksi väännöksi. Tästä kaikki kunnia Valpaksen kurinalaiselle puolustukselle. Muutama räkämaali saatiin sipaistua kovien myllytysten tuloksena, vaikka pääasiassa tämän pelin slogan olisi voinut olla: "Isoon maaliin olisi mennyt!" Taisteluvoitto kaikin puolin. Pelin selkeä johtohahmo oli Antton Noponen, joka piti palloa paljon ja laittoi vastustajan jatkuvasti ahtaalle.⁣

Ottelun MVP: Antton Noponen⁣ 

KyKy SB 6 - 3 SC Alavus

Illan toisessa ottelussa vastaan asettui SC Alavus. Turnauksen isäntäjoukkue oli ennalta odotetusti vahva vastus. Pelissä oli kovasti sykettä ja tilanteita syntyi molemmissa päissä tiheään. Yksi Kyvyn suurimmista hahmoista olikin Miro Liukko joka⁣ otti vakuuttavat 28 torjuntaa tolppien välissä. Illan toinen vahva suorittaja toisessa päässä oli Elias Noponen, joka takoi hurjat tehot 3+1. Kaikkinensa meiltä vahva suoritus jälleen ja kahden voiton siivittämänä nousimme sarjataulukossa 2. sijalle. Tästä onkin hyvä jäädä joulutauolle ja siirtää katseet ensi vuoden peleihin!

Ottelun MVP: Elias Noponen⁣

PS. Livestreamia oli FB:n puolella ja kiinnostusta oli sen verran, että koitetaan jatkossakin laittaa pelit näkyviin.

Ottelut jatkuvat ensi vuoden puolella Ähtärissä 18.1.

Seuraa Instagramissa

Seuraa Facebookissa

Sarjataulukko