NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kuntoilutapahtuma Tour de Kyy-York 29.8.Kuntoilutapahtuma Tour de Kyy-York 29.8.

Kuntoilutapahtuma Tour de Kyy-York 29.8.

19.8.2020 Juttuvinkki / Tanja Kyrönlahti

Lauantaina 29.8. vietetään valtakunnallista Suomen Luonnon päivää. Päivän tarkoituksena on koota suomalaiset yhteen juhlistamaan ja arvostamaan Suomen luontoa sekä luonnon tuomaa iloa ja oivaltaa sen hyvinvointia edistävät vaikutukset. Me teemme sen myös Kyy-Yorkissa: Kyyjärven ympäriajo = Tour de Kyy-York!

Vallitsevan tilanteen vuoksi jokainen lähtijä polkee oman aikataulun mukaan klo 8-14 välillä. Suotavaa on, että mukana olijat ilmoittautuvat launtaina ennen lähtöään tekstiviestillä/Whatsup:lla numeroon: 0405167366 /Tanja. 

Jokainen mukaan ilmoittautunut polkija on mukana arvonnassa. Palkintoina: Kyyjärvi -paitoja, Paletin lahjakortteja sekä Kyyjärvi-kirjoja.

Reitti: Tuliharjuntie - Pölkintie - Ohramäentie - Kumpulantie - Valtatie 77 - Valtatie 13

Matkaa kertyy koko reitiltä n.35 kilometriä.

Huomioitavaa!! Varaa juomista/pientä evästä mukaan oman tarpeen mukaan. Välillä ei ole huoltopisteitä! Kypärä on pakollinen väline. 

Pyörärikoissa yms. huoltoauto ajaa reitin: keskusta - Tuliharju (vanhaa tietä) - Pölkki - Kumpula - keskusta. 

Kyyjärven Seurakunta on matkalla mukana sanoin:

"Lähdetään liikkeelle silmät avoinna, tehdään havaintoja ja kiitetään Jumalaa luonnon ihmeistä ympärillämme! Siunatkoon Isä, Poika ja Pyhä Henki jokaisen lähtijän matkan".

ps. kertyneet kilometrit kannattaa jokaisen ilmoittaa kilometrikisaan osoitteessa: www.kilometrikisa.fi. Kisa on käynnissä syyskuun 22.päivään saakka. Tällä hetkellä Kyyjärvi on sijalla 8 (18 035,5 kilometrillä).


Tapahtumassa mukana

Kyyjärven Kunta

Kyyjärven Seurakunta

Kyyjärven Kyky

Turvallisia kilometrejä kaikille!